Een zachte, lichte energie vermengt zich in de ruimte.

Het is niet slechts een energie die je kan voelen, maar een energie die één wordt met al jouw eigen cellen. 

Als een liefdevolle, vertrouwde, warme verstrengeling. Je kent haar al, hoor ik haar zeggen. 

Zoals een nieuwe witte laag sneeuw de wereld ook kan dempen, brengt ze een verzachtende rust en balans tot in de diepe lagen van je zijn.

Ik laat verwondert mijn antennes dwalen over de planken met kristallen en stenen. Op de meeste planken is het even muisstil. Alsof alle kristallen, net als ik, even hun adem inhouden en geraakt zijn door haar geweldige kleur en energie. Zoveel zachtheid en rust. Zoveel troost en warmte.

Mijn ogen ontmoeten haar en ik weet dat zij meer te vertellen heeft. 

Haar naam is ElphëiRa, fluistert ze in haar lichttaal. Het klinkt als zachte klokjes op een rustgevende ondertoon. Sprankelend en onvoorstelbaar licht. 

Tot nu toe stond zij rustig op de achtergrond. Ik merk al een paar weken dat, nu de energie verandert, bepaalde kristallen, stenen en star beings met een passende energie naar voren schuiven. Ze hebben op deze energie gewacht en zien dat de mens voor grote veranderingen staat. Ik kreeg haar steeds niet op de foto, een duidelijk teken dat ze gewoon even moest blijven staan. 

Ze weet dat je zoekt, ook al wil je nog zó van niet. Je kan niet anders, de roep is te sterk, jouw verlangen om thuis te komen ook.

Haar energie kringelt als ze het laat zien. Emoties, twijfel of je het ooit gaat vinden of wel goed doet, het roert in je en kost energie. Je laat je toch weer verleiden om te gaan zoeken, omdat het verlangen naar iets wat geen woorden kent, groter is dan de rust behouden. 

ElphëiRa haar energie is zacht, licht blauw. Tegen het wit aan. 

Hoe roerig ook ze brengt je vastberaden terug naar jouw centrum. Dáár zit jouw kracht en vertrouwen. In jouw eigen middelpunt vind je de veerkracht en kan je luisteren naar jouw eigen innerlijke weten.  

Over communicatie gesproken, ElphëiRa vertaalt voor jou. De lijnen gaan allemaal open en de sluiers tussen de andere werelden zullen dunner worden. Lichttaal kan ineens te verstaan zijn als het je lukt jouw hoofd uit te leggen dat deze taal niet zoiets is als Frans of Engels. Het is een taal die je voelt. Bij iedere betekenis zal ElphëiRa zachte snaren in jou beroeren zodat de betekenis duidelijk kan worden. 

Zo stuurt zij stuurt rustige en zachte vibraties tot in de diepere lagen.

De laagjes die je zit staan symbool voor de laagjes in jezelf, want de energie van ElphëiRa helpt je dat wat daar speelt onder woorden te brengen zodat het mag helen of opgeruimd worden. 

ElphëiRa gebruikte het sterren portaal in Avebury om haar energie te verbinden met deze Chalcedoon. Je ziet deze steensoort ook veel bij de bezielde draken. De mystiek, magie en energie van deze bijzondere stenen cirkel draagt ze bij zich. Haar wijsheid is geland op de hart chakra van onze moeder aarde. Daar houdt ze de oude lijnen open. 

Het was de afspraak dat jullie elkaar weer zouden ontmoeten. Jouw wederhelft vanuit jouw oude thuisbasis, ergens in ons sterrenstelsel. 

Nu is ze hier en weet dat je haar al een tijdje kan voelen. Zacht streelt ze jouw hart, het thuis van jouw ziel. Herken je haar streling?  

Wil je nader kennismaken met haar? Dan kan je haar hier vinden

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: