Cursus Magie van edelstenen Carina Lucassen

We gaan knallen, we gaan los. Vol regenbogen, fonkelingen en glinsteringen.  

De kristalwezens staan klaar. Zij bundelen hun kracht en energie tot iets magisch en moois. Het enige is dat we nog wachten op jou.

Zoals je hebt kunnen lezen ga ik mijn webshop in edelstenen stoppen. Uiteraard blijf ik altijd nog wel wat mooie, krachtige stukken houden. Maar de grote aantallen en voorraad verdwijnt.

De energie blijft, alleen de vorm verandert.

De kristallen en kristalwezens zullen je wel een seintje geven. Zoals veel mensen dat nu ook doen. Tenslotte staat een groot deel van mijn voorraad niet eens in de winkel.

Maar de kristalwezens en mijn wolk zijn duidelijk. Er is te veel nep, te veel prularia en te veel onzin over edelstenen en kristallen. En te weinig kennis. 

Te weinig echte kennis.

De meeste mensen die nu kristallen of stenen willen (of zelfs verkopen) hebben er zelf weinig kennis van. Iedereen kan je wat wijs maken. Als het verhaal van de werking jou aanspreekt en net is wat je nodig hebt, koop je het. En de meeste beschrijvingen zijn gewoon gekopieerd. 

Toen ik met edelstenen ging werken bestonden dit soort cursussen niet.

Ik heb alles zelf ontdekt, uitgezocht en geleerd. Alles. Ben erin gedoken, heb mij verbonden, gevraagd, geleerd, en uit de praktijk geleerd. Van kenners, mensen met veel ervaring, kennis en liefde voor en over kristallen en stenen. Pure kristallen.

Gemengd met mijn weten en zien, begon ik kristallen te vertalen.

Super graag had ik deze cursus toen gehad. Het had mij bakken tijd gescheeld en nog meer onzekerheid. Want als stenen ‘niet werken’ dan was het antwoord vaag. 

Sommige klanten kochten bergen kristallen en stenen met allemaal een soort van dezelfde werking. Planken en dozen vol hadden ze verzameld. Maar de reden waarom ze deze stenen kochten en nodig hadden was niet opgelost. 

Alle energie in de kosmos verandert. En soms loop je voorop. Lees je de energie die er onopgemerkt al is.

In dit geval door mijn oude wijsheid van kristallen en edelstenen met jou te delen.

Zodat je niet meer afhankelijk bent van de kennis van anderen. 

Ik sla mijn boek voor jou open, dompel je onder in de magie en de humor van de kristalwezens

Deel met jou mijn kennis en die is heel groot geworden in de jaren dat ik kristallen vertaal en ermee werk. Ik plaats hun kracht in het geheel van dit moment. In de energie, de veranderingen en deze tijd.

Want kristallen staan niet op zichzelf, maar zijn een onderdeel van het geheel.

Geloof mij, niets is om wazig over te doen. Op alle vragen is een antwoord. Een duidelijk, begrijpbaar en Nederlands antwoord en uitleg.

Hoe je rasters maakt, wat stenen doen en waar hun kracht nu werkelijk vandaan komt. Wat doen ze bij jou, in jouw leven en proces?
Waarom gebeurt er niets (als dat zo is) en hoe zit het nu met soorten en vormen?

Niets uit de boekjes, want dat zegt niets. Je kan een citrien kopen voor financiële overvloed, of een aventurijn die daar standaard voor worden aangeraden. Maar waarom puilt jouw bankrekening dan nog niet uit? 

In de cursus krijg jij van mij hierop een antwoord. En meer. Veel meer.

Je hebt nog een paar dagen om je in te schrijven. Dan gaan de deuren dicht en bouwen we een besloten kristallen kracht licht feest. 5 weken lang. Ik beloof je dat je eigenlijk veel langer door zou willen gaan.

Dus wat let je?

Geef gehoor aan jouw liefde voor kristallen en doe mee. 

Inschrijven kan hier: https://carinalucassen.nl/product/online-cursus-magie-van-edelstenen-en-kristallen/

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: