tijgeroog Carina Lucassen
Rookkwarts Carina Lucassen

Het is niet verrassend dat al een paar dagen een kristalwezen steeds naar voren schuift.

 

Mijn afgelopen dagen rijgen zich aaneen met een hoop rennen en weinig stilstaan, dus gun ik mij niet te tijd haar aandacht te geven. Komt wel denk ik.

Maar dan kan ik, tijdens een klein raster dat ik maak voor een draak, echt niet meer om haar heen. Haar kristal heeft zoveel regenbogen dat ik niet anders kan dan haar vast houden.

Haar pret, plezier en geluk werkt aanstekelijk. Het is een geweldig mooie rookkwarts punt.

Ze zet mij met mijn voeten op de grond. Perfect voor de broodnodige balans.
 

Precies het juiste kristal voor deze tijd! Samen met 2 andere punten geeft ze krachtig licht.

Met haar eigen kracht en energie doorbreekt ze de grauwe sluiers die mij omringen en zet mij aan om te doen wat ik het liefste doe. Vertalen van oude levenswijsheid en kristallen. Praktisch in beweging komen en de verlamming van de energie achter mij latend.

Haar regenbogen zitten overal! Ze laat mij zien dat overal magie in het leven zit, hier op aarde. Met onze eigen redenen van bestaan. Met onze eigen vergeten skills en onze gewone aardse dagelijkse dingen.

Precies wat ik nodig heb om rust te vinden om te vertalen, om te kunnen verbinden met de vergeten werelden.

Ze brengt mij een balans en daarmee veerkracht om mee te buigen zonder te breken. 

Haar helderheid en die van de 2 andere bergkristalpunten, geven mij ook helderheid in mijn gevoel. We komen op een punt waarop we onze eigen wortels dieper in de aarde mogen steken. In je diepste zijn gaan verbinden en voelen wie je werkelijk bent. Dat erkennen, accepteren en gebruiken.

Ik voel dat het tijd is jezelf duidelijker of helderder neer te zetten. Zonder schreeuwen, of force, maar vanuit power en vertrouwen. Het geeft verankering met jouw roots.

Daarop komen voor mij de woorden vanzelf. Ik spreek ze zachtjes uit, een laagje dieper in mijzelf. Dit keer gevuld met een zielsenergie en oude verbindingen.

Het zijn geen loze woorden die onbekend voelen. Zachtjes spreek ik ze uit en brengen ze herkenning, herinnering met de woorden die ik lang zocht maar niet kon vinden. Ze zijn afkomstig en verbonden met mijn diepste zijn, magisch, vol rust en weten.

Ik ben een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help mensen de poorten open te zetten in hunzelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in hun zelf. Het is tijd voor forgotten skills…

Terwijl deze woorden mij ontmoeten in de energie van de Starbeings zie ik voor het eerst door een sluier een oude wijze man staan. In een donker blauw, lang gewaad met een lange witte baard. Voor het eerst zie ik dat ik Merlijn kan zien.

De bergkristal en rookkwarts punten stralen een helder, helend licht. Vullen zich met regenbogen als tastbare bevestiging van hun plezier in wat ze mogen doen, in hun kracht en verbinding.

Ze laten zien dat ze een onderdeel zijn van onze energie, van onze reis op aarde en dat als sinds mensenheugenis (en ver daarvoor) waren.

Hun kracht, hun archieven en wijsheid, hun energie mag weer ingezet worden waar het in de oude beschavingen al bekend voor was. Ze worden met de dag krachtiger en helderder.

 

Lieve groet, Carina

 

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: