tijgeroog Carina Lucassen
een uitnodiging Carina Lucassen.
Magie van edelstenen cursus

Gewoon even tussen jou en mij. Even zonder alle poespas. Gewoon even puur vanuit het diepste van mijn zijn, kwetsbaar en open naar jou.

Mag ik je vertellen hoe ontzettend gaaf het is om mijn liefde met jou te kunnen delen?

Het heeft best even geduurd voordat ik hardop durfde te zeggen dat ik een kristal tolk ben. Het is niet een naam die je verzint, maar een gevoel in het diepste van jouw zijn.

Vermengd met je bloedstroom, dat zich met iedere hartslag vermengt met een diepe, oude energie van liefde. 

Zo wordt het krachtiger, sterker en niet meer te negeren. Je wordt het niet, je bent het.

De kennis gebruikte ik voor iedereen. En nu ga ik m delen. Laten zien wat echte, natuurlijke kristallen kunnen. Jou laten wentelen in kristallen energie en wijsheid. De markt voor deze natuurwonderen wordt steeds groter. Helaas werkt niet iedereen zuiver en is het makkelijk prooi te worden van mooie kleuren en verhalen zonder kracht.

Misschien ben ik een witte ridder te paard (of draak). Maar als je eenmaal aan de pure kracht en energie van zuivere kristallen geroken hebt wil je niets anders meer.

Dit is niet gewoon een edelsteen cursus, maar een met mijn magie. Mijn kennis. Zonder schaamte gewoon verliefd mogen worden en laten zien.

Kristal liefde stralen vanuit je wezenkern en daarmee weer een nieuw stukje herinneren van wie je bent.

Samen met anderen die net zo van kristallen en oude lijnen houden als jij. Zonder dat je bang hoeft te zijn of iemand erin geloofd. Of ‘er niets mee heeft’.

We gebruiken een kant van de energie van de dualiteit. De positieve, magische, stromende, heerlijk manifesterende en krachtige kant.

Dit ligt op je pad als een kans. Een vonkje oude wijsheid en herinnering. De eerste stap op het pad van oude lijnen van magie naar meer.

Ik weet dat jij, net als ik vroeger, het liefst de anderen laat voorgaan. Iets jezelf gunnen wordt, met een schuldgevoel, gewikt en gewogen.

Maar dit lief mens, is mijn cadeau aan jou. Bezield, vol licht, wijsheid en liefde.

Ik popel. Wil je in de energie wikkelen zodat je kan voelen hoe gaaf deze kracht en magie voelt als je haar durft te omarmen.

 

Dat is de essentie van mijn cursus. Dat is haar eigen hartslag en magie.

Wil jij ook op dit feestje komen?

Schrijf je in en dompel je onder in de magie van edelstenen.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: