tijgeroog Carina Lucassen
Een uitdaging Carina Lucassen

De kristalwezen forecast van vorige week had de energie van Waarheid.

Maar het gaat verder, breder, dieper en intenser. Het universum geeft plankgas.

Geen gemaar, gemor meer, geen uitstel, twijfel of gedraal meer. Gaan met die banaan.

Mijn communicatie met ‘boven’ is helder. Vaak ook vol humor. Ik hou ervan.

Terwijl ik dit type vliegen de beelden voorbij.

Het is bijna geen keuze meer, behalve als je heel koppig bent, want ze laten mij steeds weten dat het een ‘dienstplicht’ is. Je bent opgeroepen en je moet komen. Je kan het wat uitstellen, maar dat is niet fijn.

Accepteren wie je bent. Met een dikke punt.

Het is zo lastig! Accepteren wie je bent gaat niet over jouw kledingmaat, je figuur of dat je je neerlegt bij de putjes in jouw dijen. Het gaat over jouw oude magie, je vergeten wijsheid en vaardigheden die, of je het wilt of niet, steeds meer boven komen.

Ik wilde het heel erg lang in mijn leven niet. Ik wilde iemand anders zijn. Erbij horen, want hoe ik ook mijn best deed, ik bleef anders.

Tot mijn 34e heb ik mijn spiritualiteit ontkent. Ik wilde het echt niet.

Het maakte mij anders, mijn weten en zien was zo scherp en helder dat het mij verwarde en ik was zo ontvankelijk dat ik toen ik 15 was, ook de duistere zijde van spiritualiteit heb ondervonden. Daarna zwoor ik het af. Alsof ik daar een invloed op had. Het werd een strijd om de deksel op de pot te houden, die ik op mijn 34eopgaf. Maar dan wel verborgen.

Alleen als niemand het zag, kwamen de kaarten en de kristallen tevoorschijn.

Mijn steenbok basis heeft mij vreselijk in de weg gezeten. Dat zweverige gedoe.

Wie zal trots op je zijn als je verteld dat je eigenlijk een medium bent? Een kristal tolk? Gaan mensen je raar aankijken als je openlijk gaat staan voor jouw helderziende gaven?

Veel van mijn klanten hebben een eigen praktijk. Veel van deze praktijken stromen niet echt. Maar als je jezelf niet durft te accepteren, als je jezelf een beetje verstopt, dan verstop je alle energie die daarbij hoort ook.

Accepteer wie je bent. Ook al voelt het nog onwennig. De naam maakt helemaal niet uit.

We weten al jaren dat onwaarheden boven komen drijven. Momenteel is het al een best thema in de wereld. Schandalen, oneerlijkheid, onrecht en valse motieven, ze komen allemaal naar boven om opgelost te worden.

De energie van de grote shift kent geen uitzonderingen. Het geldt voor ALLES in de wereld. Ook voor de persoonlijke processen.

Durf je er gewoon voor te gaan? Gewoon zonder doekjes eromheen of wollige taal? Durf je jouw heldere gaven, jouw bijzondere talenten gewoon toe te eigenen? Zonder ze nog langer in twijfel te trekken?

Is dat niet waar jij stiekem ook van droomt?

Zal ik aftrappen voor je?

Ik ben Carina. Helderwetend en helderziend. Een medium, een ziener. Ik communiceer met kristallen, verborgen werelden, zie lijnen van sterrenstof en heb een krachtige, heldere verbinding met de grote velden van informatie (bibliotheken) van de kosmos.

Hier komt de uitdaging:

Wie ben jij?

Ik nodig je uit het te delen in de reacties onder dit blog. Zet het in de wereld, maak het tastbaar.

En wees er trots op.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: