tijgeroog Carina Lucassen
aragoniet Carina Lucassen

Deze week is de energie best pittig en intens. Het lijkt alles stroperig en ondersteboven te gooien. Alsof er overal flink geschud wordt in een hoog tempo.

Ineens lopen dingen niet meer, gaat er van alles kapot en zitten dingen tegen.

Wees gerust, het ligt niet aan jou, aan jouw keuzes of jouw innerlijk werk. De kosmos heeft de vaart erin gezet dit jaar. We lijken 7 mijls laarzen aan te hebben die soms sneller lopen dan dat je kan bijbenen.

Daarboven op loopt momenteel de planeet Mercurius retrograden tot 4 februari. Wat betekent dat deze planeet niet vooruit maar achteruit draait. Herken je dat?

Met een diepe zucht heb ik deze week ook een hoop losgelaten. Wil het niet werken? Oke, dan laat ik het rusten totdat er weer vooruitgaande beweging in de energie zit. Slecht voor mijn echte steenbok lijstjes. Die schoten niet echt op. Echter als de energie van groei en inzichten zo snel gaat als deze eerste maand van dit jaar, dan is het fijn om naar binnen te keren en ook daar nog wat op te ruimen. Opnieuw te ordenen, verwerken en los te laten.

In mijzelf bekijk ik wat ik tegenkom. Kan ik er nog iets mee? Hoort het nog bij mij? Zitten er nieuwe inzichten bij en kan ik het loslaten?

Mijn nieuw verworven vaardigheden, lijnen en andere treasures stal ik mooi uit op de planken van mijn innerlijke kast.

Terwijl ik ruimte maak schuift er meteen een grotere groep kristalwezens naar voren.

Als jij denkt dat ik door boekjes zit te bladeren om te puzzelen wat het beste bij deze tijd of energie past dan heb je het mis.

Kristallen en hun wezens schuiven naar voren, hun beelden schieten als een diaserie voor mijn innerlijke ogen voorbij. Ik herken het kristal en ga dan luisteren naar hun energie en werking. Soms check ik het nog door het op te zoeken.

Door hun roest-rode aarde kleuren weet ik het al voor ik de beelden van hun kristallen zie. Ze horen bij Aragoniet clustertjes.

Duidelijk geven ze aan dat zij willen helpen in deze energie. Ik zet mijn lijn open voor informatie en hun energie en kracht raakt mij. Precies het juiste kristal voor deze tijd.

Fonkelend en op hun manier stralend staan ze voor mij. Direct lijkt de wind van onrust te gaan liggen. Zij brengen een rust en kalmte in de intense energie.

Zo geschud als dat je je misschien voelt, de kristalwezens van deze clustertjes geven direct een gevoel van heel zijn op dieper niveau. Ze herstellen jouw innerlijke balans door een verzachtende, helende energie te leggen over oude emotionele pijn uit het verleden. De ruimte die daarbij ontstaat vullen ze met een nieuwe kracht en vertrouwen.

Ze weten dat je liefde in de wereld wilt zetten en ook dat dit de grootste, harmoniserende kracht is die er bestaat. Zowel in de kosmos als op aarde.

Deze kleine rotsjes in roerige tijden brengen alle elementen weer samen. Ze geven je de rust om vanuit daar weer verder te gaan en te overzien. Deze kristalwezens verbinden je met jouw eigen oude archieven in jou, om daaruit te halen wat nu belangrijk is voor jouw ziel om te weten.

Je hoeft slechts mee te bewegen als zij je helpen verder te stappen, slechts door te ademen als zij zachtjes, helend iets in jou aanraken.

Je hoeft het niet te vragen, ze weten allang. Daarom staan ze hier aan tafel. Klaar om hun energie te delen. Onvoorwaardelijk en vol liefde voor het proces waar jij een onderdeel van bent.

Om het jou een beetje makkelijker te maken met gebruik van een kosmische kracht.

Neem een clustertje in je handen, pak een kop thee en zoek een ontspannende plek uit. Doe je ogen dicht en vertrouw op dit kleine krachtige wezentje van licht met haar kristal. Reis mee en verwonder, kom op adem, voel het hernieuwde vertrouwen en de nieuwe balans.

Daar zit je centrum.

Het enige wat je hoeft te doen is haar kristal regelmatig even afspoelen.

Heb jij het gevoel dat er een kristal of lichtwezen op jou wacht die niet in de winkel staat?

Stuur mij dan een mailtje, dan ga ik voor jou luisteren. 

Lieve groet, Carina

aragoniet Carina Lucassen

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: