tijgeroog Carina Lucassen
Starbeing boodschap

Deze week was ik bezig met de kristallen, hun wezens en die van de Krachtstokken. Energie sprankelde, boodschappen tuimelden over elkaar heen. Het leek wel een kleuterklas met storm voorbode. De een wilde nog meer, eerder en krachtiger vertellen dan de ander.

De een wilde nog meer, eerder en krachtiger vertellen dan de ander. Als jij denkt dat kristalwezens en andere lichtwezens rustig en sereen op elkaar wachten, nou dan heb je het echt mis! Maar wat is deze magie en sterrenstof toch mooi!

 

Ik luisterde naar GaHinda. Dit luisteren moet je bij mij niet letterlijk nemen. Het is een gek proces wat ik altijd lastig uit te leggen vindt. Maar beelden, plaatjes, foto’s schieten in een hoog tempo voorbij of blijven iets langer hangen. Ondertussen is er informatie in mijn systeem. Het gaat mega snel en past, onverklaarbaar qua volgorde of onderwerpen, naadloos in elkaar. Samen is het een pakket informatie dat er ineens is en ik soms wat later verder ‘menselijk’ herkauw.

Nu is de communicatie met de Starbeings helemààl snel. En kristal helder. GaHinda heeft een boodschap voor jou.

Haar gouden verschijning trok mijn aandacht. Ze hoefde geen geluid te maken, onze communicatie zat direct op een ander kanaal. Helder, licht en alle drukte verdween naar de achtergrond. GaHinda is haar naam.

Oude energie en nieuwe energie botsen, laat GaHinda zien. Omdat de Oude energie nog in een grotere omvang aanwezig is voelt die ook zwaarder.

De Galactische Raden, waarin alle planeten en sterren in de kosmos vertegenwoordigd zijn, zien dat het hier op aarde best pittig is voor de mensen die vooraan lopen. Je bent wakker, weet meer en wil zo graag een volgende stap doen. Je voelt het in jouw cellen, in je kern dat je een stukje verder wil, maar hiermee weer een stukje meer van jezelf (van dat vierkantje – lees mijn andere blog) moet blootgeven. Het kraakt en piept in jou, door je eigen, innerlijke, conflict.

Je voelt je kwetsbaar.

Daarom landen Starbeings. Als steun, hulp, versterker, verzachter, als lichtarchief dat jouw weten en innerlijke kern voedt. Als een warme deken van thuis, met alle lekkers, alle liefde, alle oprechte communicatie en al het weten van jouw zijn

GaHinda laat mij zien in gouden afbeeldingen dat je moet realiseren dat je met oude patronen werkt in jouw eigen nieuwe energie. Zie het als dat je een type lintje van een oude typemachine in een nieuwe computer wilt stoppen. Of een geschreven brief wil versturen via internet (zonder te scannen dan he?!).

Een oud patroon van de mens is, dat ze alles persoonlijk maakt. Alle boosheid, weerstand, commentaar, afkeuring en afwijzing op wie je bent, hoe je denkt of wat je doet, trek je je aan.

Echter iedereen heeft zijn of haar eigen pad. Dat pad wordt bepaald door de levensopdrachten die je hebt gekozen voordat je weer naar de aarde kwam. Dat is niet slechts helpen de wereld te verbeteren en het licht te verhogen, maar ook persoonlijke stukken die je mag uitwerken, emoties en situaties die je wil beleven en doorleven. Misschien komt er zelfs nog een stukje karma bij, uit een leven waar je een pietsje uit de bocht schoot.

Dit mooie sterrenwezen laat zien dat de Galactische Raden ook energie kunnen sturen middels de invloed van sterren- en planeet standen en zo gebruik maken van natuurlijke boosters in het grote proces.

GaHinda vraagt je bij jezelf te blijven. Wat een ander op jou projecteert gaat niet over jou. Het gaat over diegene zelf. Zijn of haar pad, zijn of haar les. Trek het niet naar je toe, maak het niet van jou, maar laat het waar het hoort: bij de ander. Jij hebt eigen lessen te leren

Kijk slechts naar wat jij zelf doet. Vanuit goedheid. Ga niet proberen de ander te overtuigen, te veranderen, te mobiliseren of terecht te wijzen. Je verzandt in een negatieve discussie die nergens toe leidt.

Het haalt de focus en energie weg bij waar het werkelijk over gaat: De basis van ons bestaan. Oude systemen die al behoorlijk vastlopen. Oude manieren, patronen en oude energie. Door je energie en aandacht te steken in weerstand, steek je haar niet in het werkelijke proces, maar in bestrijden van elkaar.

De energie moet gestoken worden in het veranderen van de oude systemen als onderwijs, gezondheidszorg, voeding, milieu en wijsheid. Je wordt verleid mee te vechten, terwijl je eigenlijk je eigen keuzes maakt en simpel weg zou moeten doorstappen in het proces van liefde en nieuwe energie.

De focus ligt momenteel op boosheid en emoties gestuurd vanuit ratio. De weerstand zet je stil en verlaagt je energie.

Dit bijzondere sterrenwezen is met velen op aarde om in dit proces te helpen. Zodat je niet wordt meegesleept in emoties die gevoel overstemmen. Die oude pijn raken uit het verleden. Pijn van niet geaccepteerd, gezien of gehoord worden.
Blijf op je pad, mooi wezen zegt GaHinda. Loop rustig door, al is het met kleine stapjes. Hou de aandacht op de verbinding met jezelf, met je eigen essentie en proces.

 

Dan beloof ik je dat de stap over de drempel makkelijk is dan jij nu denkt.

 

 

Lieve groet, Carina

 

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: