tijgeroog Carina Lucassen
star being Carina Lucassen

Zacht vertelde ze mij in lichttaal waarom ze hier op mijn tafel staat. ÜyMa

Op sterrenplaneten leven licht essenties. Net zoals onze eigen essentie (of ziel als je het zo wilt noemen) ook een licht essentie is.

Als je de lijnen van jouw ziel terug volgt, komen ze dikwijls uit op deze verborgen planeten waarvan we de heimen nog lang niet ontrafeld hebben.

Deze essenties, deze zielen noemen we Star beings.

Daar ergens tussen de sterren was ÜyMa, een Star being Faery.

Ja Faery. Ik schrijf het goed. Sommige mensen dachten dat ik een type fout had gemaakt omdat het woord Fairy bekender voorkomt.

Dus voordat ik iets ga vertellen over ÜyMa, wil ik je uitleggen hoe het zit met die ‘e’.

De échte elfen en feeën wonen alleen op aarde afkomstig uit Engeland, Ierland en Schotland.

Deze entiteiten kunnen alleen leven op de energie van dit grondgebied. In deze landen zijn ze ook volledig geaccepteerd en een onderdeel van de maatschappij. Daar wordt hun aanwezigheid zeer serieus genomen en beschermd. Het is de magische energie van deze landen die hun het bestaan mogelijk maakt. De verbinding met de vele portalen naar sterren en de kosmos. Het is dus een bijzondere tak in de feeën en elfen wereld. En hebben een oer, oer oud bestaan. 

Andere landen hebben de verhalen van de Elfen en feeën overgenomen maar dat zijn niet dezelfde als daar. Alleen de feeën afkomstig uit Engeland, Ierland en Schotland mogen Faeries heten. Om het onderscheidt te maken noemen ze de westerse feeën Fairies.

De star being Faeries en Elfins uit mijn winkel komen uit Engeland en dragen daarom de Faery naam.

Nu dat helder is kunnen we verder met ÜyMa.

Zij is een krachtige Faery essentie. Een tikkeltje eigenwijs en vol magie.

Al meerdere jaren heeft zij de mens gevolgd met haar sterrenstof. Haar lijnen via de steen cirkel portalen in Engeland, voorzagen haar van informatie. Ze voelde de energie en worsteling van de mens. Daar, zo eigenwijs als ze was, besloot ze naar de aarde te komen.
Haar hele wezen wilde maar 1 ding. Helpen.

Ze ziet de mens worstelen met oude pijn. Pijn die het heel moeilijk maakt om te geloven dat je het waard bent, dat je mag zijn en hoe bijzonder je bent.

Ze ziet de mens het moeilijk hebben omdat de oude pijn een onwaardig gevoel geeft. Een gevoel van niet klaar zijn, het niet waard zijn en nog lang niet heel zijn.

Ze ziet dat jij je daardoor laat afremmen te doen waar je hart ligt. Want ben jij dat wel waard? Jij die dagelijks stappen maakt die je nergens lijken te brengen?

Zij, ÜyMa, zag jou iedere dag moed vatten om weer aan jezelf te willen werken. Dat het niet makkelijk is, de energie niet lijkt te buigen en de weerstand van buitenaf telkens weer de reden is dat je weer opnieuw moet opstaan in jouw eigen proces.

Op een dag besloot ze niet meer te wachten. Ze kwam naar aarde.

Met zorg en liefde koos ze de steen. Een die haar missie en energie zou ondersteunen. Ze koos een mahonie Obsidiaan.

Terwijl een bijzondere carver met zijn ervaren handen aan deze steen begon, verbond zij, tijdens dit proces van liefde, hiermee haar essentie. Zachtjes fluisterde ze in zijn hart de vraag haar neus niet te groot te maken en haar ogen voldoende sprankelend. Haar oren scherp op dat wat ze moet horen en haar antennes zuiver om haar werk goed te kunnen doen.

Onbewust legde deze carver met zorg en liefde haar vragen in deze steen en maakte zo haar vorm tastbaar voor de mens. Precies wat het nodig heeft. Iets om vast te houden.

Daar staat ze, ÜyMa. Ze staat op mijn tafel voor de volgende stap in haar reis. Er wacht een mens op haar die haar nodig heeft. Die voorzien van bijzonder licht haar taak niet op pakt omdat de oude pijn haar remt in durven zijn.

Haar steen is met zorg gekozen. Obsidiaan is altijd een steen van licht, bescherming en zuivering. Met de kracht van haar steen zal zij oude pijn wegsmelten die je in de weg staat om jezelf een fijn leven waard te vinden. Pijn dat je tegenhoudt om dat te gaan doen waar je hart ligt.

ÜyMa weet met haar oude lijnen wat je mag loslaten en dat je dit zo moeilijk vindt. Niet om afscheidt te nemen maar omdat je niet meer durft te vertrouwen op jouw eigen keuzes.

Haar steen is de onderliggende kracht om de veiligheid van los durven laten te geven. Niet meer te denken vanuit schaarste maar juist de overvloed te zien die er is.

Deze Mahnoie Obsidiaan is een krachtige beschermer die om jou heen wikkelt. Haar steen beschermt jouw kwetsbare licht essentie tegen negatieve geestelijke aanvallen van anderen.

Zodat je in alle rust de verbinding met jezelf kan herstellen. Zo kan ÜyMa jou laten zien wat jouw eigen bijzondere sterren ziel bij zich draagt.

Zo kan zij jou laten zien dat jij heel bent en vooral dat jij het waard bent om te leven vanuit jouw eigen kern.

Want dat is haar missie. Jou te laten voelen dat jij bijzonder bent, maar niet van buiten naar binnen maar juist van binnen naar buiten.

Jij bent alles meer dan waard.

En je bent nu al klaar en perfect zoals je bent. Je bent een sterren ziel.

Wist je dat?

Zij weet al wie jij bent. Ze heeft je allang ontmoet in jouw nachtelijke reizen en aangeklopt op de deur van jouw hart.

Hier is ÜyMa.

De vraag is aan jou: vind jij jezelf haar waard?

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: