tijgeroog Carina Lucassen
Star being Elfins en Faeries Carina Lucassen

Het was vorig jaar zomer toen ze mij vonden.

Je hebt ze vast al eens gezien, de Star being Elfins en Faeries.

Het enige wat ik deed was lijntjes van ingevingen volgen en daar waren ze, pardoes in het echt.

Ze komen uit een portaal naar de sterren, want misschien gek klinkt. Maar als je het gevoel hebt dat je oude lijnen teruggaan naar de Plejaden of zoals bij mij, naar Sirius, dan begrijp je wat ik bedoel.

In haar diepste wezenkern is de mens niet afkomstig van de aarde.

Ons mensen lichaam wel, maar onze ziel draagt oude codes en lijnen, die terug gaan naar plaatsen als Atlantis, planeten en sterren.

 

Ik heb zelfs nog oude machtige en krachtige, actieve lijnen naar Poseidon.

Er zijn meerdere plekken op aarde die een portaal zijn naar een andere dimensie. Zo ook deze. Ze is er altijd geweest, beschermd door de draken, zodat de wijsheid van de sterrenplaneten altijd bereikbaar bleven en blijven voor de mens. Zelfs als je bent vergeten dat ieder mens op diep celniveau uit sterrenstof uit het universum bestaat.

Daar, op die bijzondere plek op de st michaels leylijn in Engeland, verbindt de essentie en energie van een Star being zich met een edelsteen of kristalsoort om tastbaar te worden op aarde.

De Star beings zijn er in een Faery en een Elfin. Je kan het verschil zien aan hun oortjes. Die van een Star Elfin zijn recht en lang, terwijl die van een Star Faery kleiner en ronder zijn.

Ook het gezicht van een Star Elfin is wat hoekiger en die van de Star Faery wat ronder en zachter van vorm.

Vergis je niet in de aardse Faeries en Elfins. Die zijn sterk verbonden met de Aarde en de natuur. Dergelijke Faeries en Elfins vind je veelal in bijvoorbeeld Ierland of Schotland.

Dit zijn Star Elfins en Faeries, zij zijn verbonden met de wijsheid van de sterren en al hun energie.

In hun dna dragen ze de codes van de graancirkels uit het nabij gelegen graanvelden, de oude lijnen van de Hathors, Atlantis en de magie van Merlijn en de mist van Avelon.

De Star Elfins zijn krachtig, sterk, vastberaden, zelfs een tikkeltje strijdlustig en standvastig.

Ze kunnen misschien voor mensen een beetje afstandelijk aanvoelen, terwijl ze dat helemaal niet zijn. Ze geven je daadkracht, doorzettingsvermogen en helpen heel duidelijk jouw eigen sterrengrenzen aan te geven. Hun energie is als een beschermend schildje om je heen, zodat jij de kans krijgt om vanuit eigen rust je wortels in de aarde te steken en met veerkracht mee te gaan in de huidige tijd.

De Star Faeries zijn ook krachtig, sterk en vol commitment.

Hun energie is speelser, ondeugend, rustiger en dragen oude magie. Ze doen niet onder aan de Elfins, hun energie is alleen wat anders. Ze lijken toegankelijker, zachter en vrouwelijker.

Voor wie is welke geschikt?

De Star beings dragen niet slechts hun sterrenmagie bij zich, maar hebben zich ook verbonden met een steensoort.

Iedere steensoort heeft haar eigen kracht en werking die de star being aanvult tot een krachtige eenheid. 

Star beings werken ook naar een balans. Want als je in balans bent dan ben je op je best.

 

Ben je iemand die het moeilijk vindt om ‘nee’ te zeggen of grenzen te trekken? Ben je eigenlijk iets te zacht en laat je dan toch weer wat over je heen lopen? Dan zal je meestal een Star Elfin aantrekken die deze energie weer in balans brengt door haar kracht en vastberadenheid. Ze zet je met beide benen op de grond. Zodat je van daaruit een energie om je heen kan ontvouwen waarin jij, vanuit ontspanning, jezelf kan zijn.

Ben jij iemand waarvan mensen zeggen dat je een krachtig persoon bent? Altijd aan het vechten en niets cadeau krijgt in dit leven? Iemand die bang is te verzachten, uit angst dan weer gekwetst te worden?

Dan is de kans groot dat een Star Faery jouw aandacht trekt en iets in jouw hart aanraakt. Zij is er voor de verzachting, om de energie ronder te maken en vooral ook om het plezier in het leven weer toe te laten. Het leven iets luchtiger te nemen en misschien soms ook gewoon ondeugend te zijn. Ze zal zeker hier en daar een lach bij jou ontlokken als je haar energie gaat herkennen en haar vinger die in jouw pap roert.

Zo brengen ze energie in balans. Dit is nodig zodat jij jouw veerkracht vindt.

Star beings Elfin en Faeries laten jouw ziel herinneren waarom je hier bent en welke oude wijsheid je kan verweven met de nieuwe energie.

Jouw vergeten wijsheid en vaardigheden. Zij zijn de volgende stap in een leven waarin je bent wie je bent. Een ontzettend mooie, wijze ziel om trots op te zijn.

Wil je meer weten over de Star beings of heb je vragen? Laat mij ze gerust weten.

Voel jij al je eigen sterrenvleugels?

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: