tijgeroog Carina Lucassen
Inzicht sessie Carina Lucassen

In ons leven hebben we geleerd dat je het zelf moet doen. Je moet zelf inzichten vergaren, oude pijn een plekje geven, snappen wat je ziel tegen je fluistert en het leven tegen je zegt.

Je moet zelf tegen de stroom in zwemmen, jezelf motiveren of uit de dip hijsen.

Dus lees je boeken over hoe je die oude patronen doorbreekt, zoekend naar inzichten waarom je het gevoel kan hebben dat je stil staat, worstelt of waarom je het maar niet lijkt te kunnen vertalen in je eigen leven.

Waarom weet je niet welke kant je op moet? Waarom krijg je niet het gevoel dat je vol vertrouwen jezelf durft te zijn? Vertrouwen überhaupt in jezelf.

Je wil zelfverzekerd zijn, je pad lopen en het gevoel gaan krijgen van vervulling in jouw leven. Je wil niet meer zoeken, twijfelen en je hoofd kraken over wat je nu over het hoofd ziet.

Waarom weet je niet welke kant je op moet? Waarom krijg je niet het gevoel dat je vol vertrouwen jezelf durft te zijn? Vertrouwen überhaupt in jezelf.

Dan is een inzichtsessie echt iets voor jou!
Want ik kan je zeggen: Ja het lukt jou ook. Juist jou!

De afgelopen weken zijn er al veel je voor gegaan. Heerlijke, lieve mailtjes stroomden daarna mijn mailbox binnen. Mailtjes vol vertrouwen, lichter leven en woorden vermengd met kracht en richting.

Het vraagt een andere manier van kijken naar situaties en je leven. Alsof je door de schijn heen kunt kijken naar wat er onderliggend speelt. Zo spreekt jouw ziel tegen je en vormt het leven om je heen.

Ik zie een wereld waar jij een muur ziet. Zo kan ik je de duidelijkheid geven die je wilt. Niet globaal, zodat je het zelf maar naar jezelf moet vertalen, maar helder, duidelijk en concreet. Daar hou ik namelijk van. Duidelijkheid.

Een inzichtsessie geeft je richting, kracht, helpt patronen zien en doorbreken en geeft hernieuwd vertrouwen. 

Ik plant je voeten even op de grond op jouw eigen, wonderlijke en prachtige plek.

Waarom zou je het alleen willen doen als er zoveel antwoorden zijn? Het kost zoveel energie en tijd, terwijl je dit kunt gebruiken om met een nieuwe boost aan richting en duidelijkheid de synchroniteit op gang te brengen die je heerlijke stappen laat zetten. Je laat voelen dat je echt gedragen wordt, lichter bent geworden in een sessie en vastberaden gevuld met nieuwe kracht.

Klaar met in cirkeltjes zoeken?

Durf je te gaan leven vanuit je kern en te gaan stralen?

Als je antwoord ja is, boek dan hier een inzichtsessie met mij.

Dan verbind ik je met jouw eigen power.

Dat is namelijk wat ik, naast kristallen vertalen, het liefste doe.

ps na bestelling neem ik snel contact met je op voor het inplannen van een afspraak op korte termijn.

Wil je eerst nog iets meer weten of weten hoe anderen het hebben ervaren? Stuur mij dan even een berichtje of mailtje.

Heb je al een soul of inzicht sessie met mij gehad en wil je anderen inspireren? Deel je ervaringen onder dit blog en misschien maak jij dan kans op een gratis inzichtsessie!

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: