Nieuwe service Carina Lucassen

Stenen en kristallen service

De energie verandert snel en ze dwingt ons ‘oude’ dingen los te laten. Zo kunnen ze plaats maken voor nieuwe dingen die meer passen bij de energie van dit moment. Zo heb ik een hele webwinkel met veel stenen losgelaten, zodat er ruimte mag komen voor iets nieuws.

Zoals ik in mijn cursus Magie van Edelstenen en kristallen ook al uitleg is er niet erg veel kennis van Stenen en kristallen. Er zijn momenteel erg veel nep, menselijk bewerkt of geverfde, of slechte kwaliteit kristallen in omloop. Ze zijn duur en zonder enige werking of kracht. Stenen worden verkocht met een commerciële naam en werking, maar doen niet echt iets voor je, of juist totaal iets anders dan wordt beschreven.

Maar waar koop je dan nog goede, natuurlijke, echte krachtige kristallen als ik geen voorraad meer heb? Dat is een lastige vraag, is gebleken.

Daarom heb ik speciaal voor jou een service.

Ik zoek kristallen en stenen uit op aanvraag/bestelling. Geef mij aan wat je wilt of zoekt. Wat het budget is en ik ga voor jou op zoek!

Heb je geen idee wat voor kristal of steen je nodig hebt? Ook daarin help ik jou, via afstemming en overleg. 

Zo weet je zeker dat de steen of kristal die jij uiteindelijk koopt zuiver, krachtig en natuurlijk is en je niet wordt opgelicht. 

Heb je interesse? Mail mij dan of stuur een berichtje, dan help ik je daar verder.


Deel de inspiratie! Des te groter wij een rimpel veroorzaken in de energie.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: