tijgeroog Carina Lucassen
kristalwezens Carina Lucassen

Er zitten kristalwezens aan mijn tafel. Ik ken ze niet en ze zijn duidelijk verbonden met andere kristallen als uit mijn voorraad.

Hun boodschappen gaan over jou. Zij zitten aan mijn tafel voor jou. Om jou te bereiken met hun boodschap. Jou dat zetje te geven waar zij zo goed in zijn.

Als kristal tolk is dit wat ik met zoveel liefde doe: kristallen en hun wezens vertalen naar aardse taal.

Tot nu toe deed ik dat alleen voor kristallen die ik zelf even kan vast houden, maar ook mijn lijnen worden scherper en helderder, worden steeds meer geupgrade en zo zitten er ineens kristalwezens aan mijn tafel van kristallen die ik nog nooit heb gezien.

Kristalwezens zijn altijd duidelijk in wat ze willen. Dus ik volg. 

Dus er is iets nieuws aan de horizon. Ik vertaal jouw kristal als jij dat wilt. Met of zonder tekening.

Nu is het zo dat ik niet bij alle kristallen een kristalwezen zie. Door de mens verhitte, geverfde kristallen of voorzien van een legering voor kleur, zie ik geen lichtwezens bij en kan ik daarom ook niet vertalen.

Maar pure, zuivere, krachtige kristallen wel!

Wil jij een persoonlijke vertaling van jouw eigen kristal of draak?

Neem dan contact met mij op met goede daglicht foto’s van het betreffende kristal of steen. Geef aan wat je wilt (tekening en of vertaling) en ik ga voor jou mij verbinden met jouw kristal. Als ik haar kan vertalen handelen we het verder af.

De kosten van deze vertaling/tekening zijn € 45,- per stuk incl btw, excl verzending.

Je krijgt een tekening en of vertaling via de post op papier, geactiveerd met licht en kristalcodes. De kristalwezens van jouw kristal zitten waarschijnlijk al aan mijn tafel en zijn de aanstichter van deze nieuwe fase in mijn werk als kristal tolk.

Ik ben benieuwd waar ze bij horen.

Wat denk je? Heeft jouw kristal een wezen dat jou iets wil vertellen?

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: