tijgeroog Carina Lucassen
Magie van overgave carina lucassen

Vol kracht en bergen energie plantte ik het zaadje van de cursus Leven vanuit oude wijsheid, zachtheid en Vertrouwen.

Niet om zomaar een cursus te geven, maar om gehoor te geven aan iets wat ik het liefste doe. Jou inspireren (je moet het tenslotte echt zelf doen) om de wereld en het leven eens te bekijken door de bril van oude wijsheid en zachtheid.

Eigenlijk wil ik je vertellen wat ik in het leven zie, de energie die werkt, de oude vergeten wetten en mijn manier. Zodat jij net als ik met veerkracht en vertrouwen in het leven kan staan.Maar mijn grootste wens is vooral dat je gaat voelen dat je mag zijn. Dat je niet een vergissing van de kosmos bent op deze aarde, maar juist heel bijzonder. 

Dat je niet je oude pijn bent, maar een bijzonder licht, een bijzonder en lief mens. Zo welkom..

Als ik dit mag doen, mijn kracht delen en jou laten zien: als ik het kan, kan jij het ook! Kan ik eigenlijk niet wachten. Het liefst begin ik morgen, gratis voor iedereen. Ik wil slechts delen, geven en versterken. Zo maken we de wereld mooier, als jij durft te zijn wie je bent. Allemaal stralende, lieve mensen die doen waar hun hart ligt, met zoveel liefde en vertrouwen. Het is mijn droom jou te inspireren tot het vertrouwen.

Na wat twijfelen tussen september of juni plande ik dat de start op 4 juni zou zijn. Maar nu begrijp ik dat veel mensen in de 8 weken daarop volgend met vakantie zijn en niet mee kunnen doen. 

Dus heb ik besloten om de cursus toch over de vakantie heen te verplaatsen naar 11 september 2022.

Wederom een dag met een bijzondere energie. En een mooie periode die aansluit bij het ritme van de aarde en natuur om innerlijk werk te gaan doen.

De inschrijving blijft open en ik ga gewoon verder met het schrijven van de cursus. Misschien is die zomaar met nog meer content dan nu. Ik heb een hoop te delen 😉

Vanaf 11 september gaan we samen vol plezier, sprankelingen, magie, veel humor en kracht 8 weken een pad lopen dat je kijk op jouw leven zal veranderen.

Durven zijn wie je bent, kies en vertrouw!

 

Wil je mee doen met deze cursus? Schrijf je dan hier in: https://carinalucassen.nl/product/cursus-leven-vanuit-oude-wijsheid-zachtheid-en-vertrouwen/

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: