Inzicht Sessie

Deze tijd is goud voor jou. Je mag de rijkdom van je innerlijk gaan ervaren. Een gevoel van vervulling. Het is tijd voor jou.. 

inzicht sessie de sleutel

Wat is er gaande? Waarom lukt iets niet of weet je het even niet meer…

Je wilt zelfverzekerd zijn, je pad lopen en een gevoel van vervulling ervaren in jouw leven.

Je wil niet meer zoeken, twijfelen en je hoofd breken over wat je nu over het hoofd ziet.

Waarom weet je niet welke kant je op moet? Waarom krijg je niet het gevoel dat je vol vertrouwen jezelf durft te
zijn? Vertrouwen überhaupt in jezelf.

Herkenbaar?

Dan is een Inzicht Sessie echt iets voor jou! Vanuit zachtheid kom je weer in beweging. Ik kan je zeggen: dat vertrouwen op je innerlijke wereld? Ja het lukt jou ook. Juist jou! 

Een heldere richting

Een Inzicht Sessie is een korte en krachtige sessie. We kijken naar de kosmische wetten en welke energie er op de achtergrond werkt met betrekking tot jouw vraag.

Ik kijk door de sluiers en gebruik mijn heldere gaven en jouw helpers en kristallen om jou duidelijke, heldere en nuchtere richting en antwoorden te geven die je in dit leven direct kan toepassen. Ongemerkt vul ik je met kracht en vertrouwen en doe wat nodig is. Zo heb jij aan het eind van het gesprek hernieuwd vertrouwen en kracht. Gevolg? Een groter gevoel van vervulling…

Als medium, lifecoach en kristaltolk ben ik er voor jou.

Bestel jouw sessie en we maken direct een afspraak. Met inzicht ga je weer verder!

Voel je een verlangen, een roep van binnenuit… Wil je dat gevoel van vervulling?

Het is tijd voor jou! 

Met behulp van mijn zien, weten en intuïtie, samen met de kristalwezens en al mijn lijnen van boven, raak ik stukjes in jou aan zodat deze vanuit zachtheid in beweging kunnen komen, activeer ik oude wijsheid en open jouw eigen, oude kronieken samen met jou.

Hoe gaat het in zijn werk?

De Inzicht Sessie gaat via zoom en duurt 45 minuten. Je ontvangt van mij een link zodra we een afspraak hebben gemaakt. In de winkel bestel je de Inzicht Sessie, erna maken wij meteen een afspraak. Gewoon online, lekker makkelijk! Geen reistijd, gewoon vanuit je comfortabele plekje. Na de sessie ontvang je een opname via een link om alles nog eens rustig na te kunnen luisteren. 

blog Carina Lucassen

Na deze Inzicht Sessie:

  • voel je een heel andere energie door je heen stromen
  • heb je heldere, duidelijke antwoorden, inzichten en praktische adviezen die je meteen kan toepassen.
  • kreeg je eerlijke antwoorden op je vragen
  • inzicht in onderliggende energie
  • niet alleen je mind, maar ook je gevoel en diep vanuit je ziel, voel je je gezien
  • je herinnert je weer wat bij jou hoort.
  • is oude kennis in jou geactiveerd
  • durf je meer te vertrouwen op je innerlijke wereld
  • ontvang je een replay van de zoom sessie
Carina_Lucassen_Soul_sessie_6

Niet veel is mij vreemd...

Ook ik ken ‘de klappen van de zweep’, voelde me een vreemde eend in de bijt, laat staan dat ik voluit mezelf durfde te zijn… Hoe was dat ook alweer? Door deze ervaringen in combinatie met mijn kennis, kan ik er juist voor jou zijn. Ik weet hoe je je voelt. Met mijn zien, weten en intuïtie, samen met de kristalwezens en mijn lijnen van boven, raak ik stukjes in jou aan.  Durf te geloven, durf te voelen en durf te zijn.  Je zal de wereld om je heen veranderen. Meer over mij >

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.