tijgeroog Carina Lucassen
Seleniet_carina_lucassen

Ik zeg het al heel lang: kristalwezens hebben een doe energie. Ze geven zetjes. Vooral als je niet luistert. En dat doen ze ook bij mij.

Ja, heel eerlijk, ik heb een tijdje niet geluisterd. Soms heb ik zoveel ideeën en ingevingen dat ik moet kiezen waar ik mee begin. Meestal laat ik het bepalen door wat er letterlijk naar voren schuift. Alsof het op een presenteerblad voor mijn neus wordt geschoven. Dan zitten de woorden in mijn hoofd, het verhaal heeft een duidelijk zichtbare boodschap en ik struikel over de bijbehorende kristalwezens. Eigenlijk hoef ik slechts alle informatie die ik ‘weet’ en ‘zie’ op te schrijven. Maar ja,.. ook ik heb een eigen wil en ben soms eigenwijs. Dan ga ik eerst iets anders doen en blijft de informatie even waar ze is: in mijn systeem.

Overal zie ik steeds witte veertjes, reminders van hun aanwezigheid.

Tot de kristalwezens vinden dat het niet langer mag en kan wachten. Zoals nu.

Een paar weken geleden zat er een hele bubs kristalwezens aan mijn tafel met oude engelen lijnen. Die van Seleniet en Serafiniet.

 

Toen ik eenmaal op pad ging om hun kristallen te ontmoeten was het een waar licht-feestje. Ik trof lichtzuilen van Serafiniet en Seleniet met heel veel variaties in verbindingen. Kommetjes van licht, torens verbonden met de luchtwezens en Unicorns, torens met duidelijke engelenenergie en lichtzuilen van de hoge regionen van Engelen. Serafijnen. Witte, zachte energie die ontzettend fijn en rustig voelde. Je begrijpt dat ik geen haast had de informatie uit mijn archief te halen.

Gisteren was kennelijk de tijd om. Terwijl ik bezig was met het activeren van een stel kristallen moest ik iets uit mijn kast pakken en viel er 1 Seleniet toren op de grond. Haar punt is beschadigd en ze had meteen mijn aandacht. Kristallen die stuk vallen hebben een reden. En dan ga ik in gesprek het haar kristalwezen om te weten wat die reden is.

Voorzichtig heb ik haar meegenomen naar huis en geluisterd naar haar verhaal.

Het vallen voelde als zonde. De eerste neiging is, om te denken daar kan je niets meer mee. Beschadigd, kapot en onbruikbaar.

Haar kristalwezen is zacht, mooi en helder. Ze spreekt haar boodschap duidelijk uit.

En terwijl ze met mij uitwisselt schuiven langzaam de andere kristalwezens uit deze groep van licht ook naar voren. Als een kring vormen ze een baken van licht om de zuil. Krachtig en helder in hun energie en boodschap.

Ze is beschadigd, net als jij wellicht. Ieder mens loopt ergens in zijn of haar leven krassen op. Zeker als je een hoeder van licht bent, zoals jij.

Het beeld is dat de mens perfect en heel moet worden om haar aandeel te leveren. Om de magie te vinden, oude wijsheid weer tot leven te wekken en een leven om je heen te ontvouwen die voelt als jouw eigen jas. Vertrouwt, vervullend, vol kracht en richting. Tot die tijd sta je buiten het licht. Tot je ‘heel en geheeld’ bent.

Dit zachte, witte en heldere kristalwezen laat zien dat haar verbinding met hoge werelden, krachtige helende energie en lijnen van sterrenstof niet minder is geworden door haar val. Ze is niet meer perfect. Maar haar innerlijke licht en kracht is er nog steeds en klaar om mee te verbinden.

Daarmee is haar boodschap duidelijk. Je hoeft niet te wachten tot je al je krassen hebt genezen, al je ballast hebt verwerkt en al je oude pijn een plekje hebt gegeven. Je hoeft niet te wachten tot je ‘goed genoeg’ bent, zegt ze zacht.

Je bent goed genoeg. Je krassen, je deuken, je oude pijn is wijsheid lief mens. Het zijn ervaringen met wijsheid.

Je licht is al aan, je verbindingen actief en je weten zo helder als het kan zijn. Stel je leven niet langer uit, maar ga het leven. Met dit licht, met hulp en een dosis engelen dust.

Deze groep prachtige kristalwezens gaan over innerlijk licht. Verbinden met een innerlijke kracht, via je kruin met de hogere regionen van licht en chakra’s. Dit licht is zo helder, zo zacht en helend, zo krachtig en helpt jou als lichtwerker meer te verbinden met hogere werelden. Het hoge licht is verzachtend. Ze geeft rust in je systeem als ze overprikkeld is.
Deze kristalwezens brengen een rust en balans die nodig is om door de barrière van de veiligheid en controle heen te breken. Ze zien dat het zo moeilijk is de controle los te laten en te vertrouwen. Ook al wil je het nog zo graag, het doen is een ander verhaal.

De illusie van veiligheid is krachtig en werkt als een rem. Terwijl je verlangen, je innerlijke roep van je ziel, steeds moeilijker te negeren wordt. Je mist de verbinding om te kunnen luisteren. Zodat je de volgende stap ziet, en misschien wel het einddoel (voor de veiligheid).

Deze groep kristalwezens hebben een andere hulp erbij gehaald. Hun energie is verbonden met die van de engelen. Zij hebben hun eigen magische kracht om wonderen te kunnen verrichten. Je ziel te koesteren en te sussen. Maar om engelenenergie te betrekken in je leven moet je ervoor kiezen. Dat is een van de voorwaarden in het engelenrijk.

Nu schuiven ze naar voren. Alles in de wereld draait momenteel om licht. Het is nodig in de transformatie van alles wat nu gaande is.
Het resoneert met het licht in jou, met jouw thuis. Je bent heel, je bent perfect met alle ervaringen en wijsheid die je in jouw archieven meedraagt.

Voel de engelenvleugels en deze hoge, zachte, zuiverende energie.

Ben jij klaar om te werken met licht?

Lieve groet, Carina

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: