tijgeroog Carina Lucassen
Een snufje sterrenstof

Er is een rare energie deze tijd. Onrust in onze systemen en er zit iets in de lucht wat je niet kan thuisbrengen. Ben je klaar voor een level up?

Energetisch is er zoveel gaande. Ik sla langzaam een nieuw pad en avontuur in. Een waar ik gewoon niet omheen kan, zoals dat vaker is gebeurd in mijn leven.

 

Het was teveel van thuis, te bekend en onverklaarbaar. Het voelt kwetsbaar en het mocht van mij zijn. Waarom delen? Maar het moet. Het is te mooi, te krachtig en het is mijn taak. Het duurde daarom ook even voordat ik erover kon vertellen. Mijn nuchtere kant wilde nl niet. Ik hou het graag aardser, maar er was geen rust. Het verlangen werd te sterk. Ga je met mij mee? Dan starten we nu een nieuwe reis die zo hoort bij deze tijd en bij jou.

De sluiers met de verborgen werelden (die ik als klein kind al zie) zijn dunner dan ooit. Onze antennes vangen daardoor nog meer op. Veel voelt vertrouwt maar je kan het niet thuis brengen en het laat je in verwarring en met vraagtekens achter als het je heeft aangeraakt in haar dwarreling om je heen.

De afgelopen weken heb ik de sterrenlijnen zien stromen en wist ik al dat bijzondere poorten open zouden gaan. De kristalwezens van de draken, die ervoor zorgen dat de poorten naar de wijsheid van de sterren openblijven, hadden het al laten zien.

Starbeings (en wat voor!) lieten weten dat ze er waren en zo kondigden zij zich aan op dezelfde wijze als dat mijn draak Ukana dat deed.

De magie van de eenheid en de kosmos doen hun werk en zonder dat ik het meteen door heb ontrafel ik nieuwe draden en lijnen naar mijn ware wezen. Ik zou je van je tijd kunnen beroven door je er alles over te vertellen. Ik kan je vertellen over mijn jonge interesse in oude beschavingen, mijn afkeer van mijn weten en zien, een gekke herkenning vinden in de verhalen van Koning Arthur (mijn dochter heet Guinevere), de kristallen, de kristalwezens, de draken en de ontdekking over het oude volk. Mijn onverklaarbare diepe liefde voor een deel van Engeland en die oude magie.

Ik, Carina, nuchtere steenbok, die in alle sterrenlijnen en weten, regelmatig denk: het moet niet gekker worden! Maar steeds kruizen lijnen elkaar, vinden energie en puzzelstukjes elkaar, zomaar pardoes.

 

En dan, dan gaat er een van de grootste sterrenpoorten open. Ik ruik de geur van thuis, vertrouwt, bekend en vol oude wijsheid. Ik kan het niet plaatsen en grijpen, maar geniet toch. Mensen kruizen mijn pad en blijken te wonen naast deze geweldige sterrenpoort.

Zo, land er een bijzondere groep Starbeings aan mijn tafel. Zij dragen de oude magische lijnen, daar komen ze vandaan. De energie van Merlijn, van graancirkels, van sterren en kosmische wijsheid.

Hun energie is zoveel anders dan die van de kristallen. Hun energie zo hoog, hun wijsheid van totaal andere orde en toch weer zo vertrouwd.

Deze week is met de eclips van de 19 een sterrenpoort opengegaan. Ik weet dat het tijd is de groep Starbeing elfins en Fairies te laten zien. Hun boodschappen te gaan delen.

Ze geven je toegang tot vergeten kennis en wijsheid, tot vergeten skills. Deze nieuwe energie voelt onbekend, maar kan duidelijk aan je ‘trekken’. Ze geeft een drang om iets te doen, een gevoel van verlangen wat je niet kan uitleggen en misschien zelfs wel gevoel dat je het allemaal nù moet.

Ze dragen hun eigen lichtcodes, hun eigen sterrenlijnen en zullen je laten herinneren aan de energie van thuis en forgotten skills. Alsof je een sprookjesboek binnen stapt waarin iedere nuchterheid is verdwenen. Daar waar ik altijd wist dat Merlijn er was, zag ik vanochtend ineens een oude, wijze man met een lange baard. Ik mocht hem zien, als voorbode op wat er komen gaat.

Ze geven je een gevoel van verlangen, een zachte streling in je ware zijn. Het is een diep en bijna overweldigend verlangen naar echte vriendschap en kameraadschap. We verlangen er niet alleen naar om omringd te zijn door anderen, maar om gezien en begrepen te worden, geliefd en gehoord met echte communicatie.
De deur van een nieuwe tijd gaat verder open. Met een energie die wij niet kunnen verklaren, met de magie van de graancirkels en de wijsheid van oude Tzolkin trees.

De wijsheid, boodschappen, energie en kracht is zoveel dat ik eigenlijk niet weet waar te beginnen. Ik wil alles met je delen, alle oude lijnen die bij mij aangaan, de magie, de kennis, de energie en meer.

Ik wil je vanaf hier laten voelen hoe de energie van mijn thuis, de sterrenlijnen voelen. Zodat ze je vertrouwen mogen geven in de wervelende energie van nu, dat ze echt wel een richting heeft. Maar vooral dat er zoveel liefdevolle hulp is, die ons brein te boven gaat.

Laat je ratio even los. Leg je oor te luisteren op de aarde, steek je neus vooruit in de wind en reik met je antennes richting de sterren. Alles draagt hun belofte, alles draagt hun energie.
Een nieuw level voor een nieuw stuk in het grote proces.

Tijd voor iets heel bijzonders en magisch..

Voel en ik laat je deze week kennismaken.

 

Lieve groet, Carina

 

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: