Voel jij het ook? De aantrekkingskracht naar de oude beschavingen en hun wijsheid?

In december zijn de sluiers met de andere werelden dun. De uitwisseling is groot. 

Is het dan toeval dat je nu overal leest en ziet over oude beschavingen?

Het viel mij al op en ik hou ervan. De prikkelende vragen stellende documentaires die alle oude theorieën omverwerpen. Niets zomaar aannemen maar er nader naar kijken, verbanden leggen en vragen stellen waar we slechts naar het antwoord kunnen raden. 

Het blijkt steeds vaker en meer dat archeologen ook aannames deden, die ze vervolgens gewoon niet meer opnieuw willen bekijken. Veel theorieën staan te wankelen, over de schepping van de mens, over jaartallen en oudheden. 

Alles door de oude beschavingen van dichtbij te bekijken, goed te onderzoeken en niet voor de hand liggende vragen te stellen. Het is duidelijk dat er een zeer geciviliseerde oude beschaving is geweest. Ze konden sterrenstanden uitrekenen, leylijnen en communiceren. Glas maken, en schilderen op plekken waar het aardedonker is als er geen licht zou bestaan. 

Steeds meer wijst erop dat we wel struisvogelpolitiek kunnen toepassen, maar dat we de buitengewone kennis die er bij de oude beschavingen was niet meer zonder meer kunnen negeren. Simpelweg omdat we er niet aan willen.

Afkomstig van een krachtig portaal in Avebury, gecarved uit een stukje megaliet waar zij landde is deze kleine skull. 

Zij brengt niet sterrenlijnen zoals de star beings, maar juist de energie van de oude beschavingen. Niet de planeten, maar die van de verloren oude beschavingen en al hun geheimen. Ze staan in contact met de galactische raden, dat wel. 

Haar energie is krachtig, magisch en in zekere zin aards. Ze draagt de codes van deze kennis, van de oude geheimen en hun manifestatie kracht. 

Zij, MoRu, landde op een kracht plek in een eeuwen oude stenen cirkel. Gemaakt door een van deze verloren oude beschavingen. En vormde zich uit een stukje van haar geschiedenis, namelijk Sarsen.  

De buitenste ring Megalieten van de stenen cirkels bestaat alleen in Engeland Avebury uit Sarsen. 

Als een Merlijn bewaart zij oude codes. 

En nu dat de sluiers zo dun zijn, de vragen over deze onderwerpen als Atlantis, Maya’s, Egypte en andere plekken in Engeland zo in de aandacht komen, schuift zij zachtjes naar voren.

Haar energie voelt als een priesteres. Krachtig vol vergeten wijsheid. Voorzichtig omdat ze weet dat het bewustzijn nog maar pril is op aarde. Dat er nog vele oude overtuigingen eerst moeten brokkelen voordat de mens verder durft te kijken dan wat ze nu denken te weten. 

Maar zij draagt een manifestatie kracht die de meeste kristallen niet kennen. Haar aardse energie haalt de kosmische hoge energie naar de aarde. Zo krijgen ze een vorm die de mensen herkennen, kunnen vastpakken of begrijpen.

Zij werkt met de sluiers van het weten. Voor diegene die ergens diep in zichzelf weet dat verandering in kijken en informatie nodig is. Die wil manifesteren. Niet slechts voor eigen belang maar voor de aarde.

Zodat de verborgen wijsheid uit de oude beschavingen weer terug kan komen. 

Zij staat hier voor mij. Haar energie vertelt dat jij het allang weet dat zij bij jou hoort. 
Is zij verbonden met jou?  

Wil je nader kennismaken met haar? Dan kan je haar hier vinden

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: