tijgeroog Carina Lucassen
boodschap van de kristalwezen raad carina lucassen
Een bijzonder kristalwezen_carina_lucassen

De afgelopen weken was er andere energie aan mijn tafel geschoven. Zo licht, zo helder en krachtig. Het voelde anders.

Daar waar de energie van de andere kristalwezens rond en vol voelt, is de energie van de ster-kristalwezens helder en bijna transparant. Ze lijkt ijler en gewoon zo anders.

De communicatie van deze kristalwezens is alsof je een andere taal spreekt. Een die je voelt. In al je heldere zintuigen. Ze prikkelen, tintelen en sprankelen op een andere manier. Als vonkjes van diamantjes, helder en krachtig met alle kleuren van het universele spectrum.

De tijd van licht breekt aan. Ondertussen lijkt het wel alsof we meer tegenover elkaar staan als ooit tevoren.

De Ouden licht Raad staat vanochtend aan mijn tafel. Hun boodschap wordt gevoed door de nieuwe maan van 4 december. Een maan van eigenheid, een boost van sterrenstof voor jouw eigen pad en keuzes. Een enorme dosis positieve licht energie om de ontstane ruimte door het loslaten mee te vullen. Zij hebben boodschappen te vertellen. Die gevuld zijn met eigen lichtcodes.

De grote veranderingen op Aarde komen in opeenvolgende fases. Het komt in de juiste volgorde.

Eerst waren er de draken met hun energie. Draken, al eeuwenlang de hoeders van de ley-lijnen op aarde en beschermers van de sterrenpoorten die de sterrenwijsheid bereikbaar hielden voor ons op aarde.

De draken die met hun energie van verandering de belofte waren voor verandering in jezelf. Ze dagen je uit Authentiek te leven. Draken zijn astrale wezens van waarheid, eerlijkheid en gerechtigheid. Hun vuur zuivert en dat is meteen de voedingsbodem voor nieuwe wegen. Nu dat hun energie zo gedaald is op Aarde en onder de mens, is de weg meer voorbereidt voor de Sterrenwezens.

Zij zijn er voor de volgende fase. Een fase van licht, nieuwe wijsheid en kracht. Vanuit liefde.

Het grootste proces en de grootste individuele opdracht die wij hebben, dat al jaren gaande is, is dat wij als mens ons weer verbinden met onze eigen wijsheid en ziel.

Authentiek gaan leven, wat zoveel betekent als dat je niet meer iets of iemand probeert te zijn om erbij te horen of weerstand te vermijden. Niet een rondje wil zijn, terwijl je een vierkantje bent. Slechts gewoon voluit een vierkant zijn! Alle energie in het universum bundelt zich al jaren in kracht om je te verleiden de keuze te maken je eigen pad te lopen, je eigen keuzes en ingevingen te volgen en zo weer een vervulling in je leven te verweven.

Steeds meer mensen worden met de verhoging van de trillingen ‘wakker’ gemaakt. Sluimerende kennis en lagen van je ziel worden zachtjes gevraagd beetje bij beetje weer tot leven te komen. Zo weet je ergens dat meer is en ondanks dat het leven best oke is, voel je je leeg, hol en moe. Je wordt zich bewust dat dit zo is en gaat, bijna kosmisch gedwongen, op zoek naar dat waar je eigenlijk naar verlangt.

Het is een proces van jaren, waarin de een verder is dan de ander. En dat is geen goed of slecht, geen meetlat of prestatie. Iedere mens op aarde zal door hetzelfde proces gaan. De mensen die waarvan het bewustzijn al groter is, hun energie en trilling al meer is meegegroeid met die van de aarde, zijn al even bezig.
Als je je hierin herkent weet je dat je in de voorhoede zit. Je anderen mag inspireren, leiden en helpen.

Maar omdat je ‘vooraan’ loopt is er weinig voorbeeld. Misschien twijfel je regelmatig of je het juist hebt, voelt of denkt.

Onze maatschappij is nog deels gestoeld op erkenning. De mens wil graag bevestiging in nieuwe (onzekere) dingen en situaties. Een ander oud patroon is dat we anderen proberen te overtuigen van onze visie en kunnen. Juist dat laatste zorgt voor weerstand. Je ziet het momenteel overal in onze samenleving. Zo sterk dat mensen boos worden als je niet ‘luistert’. Daarbij denk ik niet slechts aan het hele vaccinatie verhaal, maar vooral aan mensen die sterrenwijsheid doorgeven, uitleggen en vertalen. Daarbij stuit je in deze duale wereld op mensen die dank je wel zeggen, maar ook die je proberen te weerhouden van dat vierkantje te zijn.

Dit is waar de kristalwezens van de Oude, Galactische licht Raad het over hebben.  Hierover gaat hun boodschap.

Zij laten zien dat jij twijfelt aan jou vierkant zijn (om maar even bij deze vorm te blijven) maar de weerstand en boosheid gaat niet over jou. Het gaat over hun angst, hun patronen en hun lessen.

De weerstand die je tegen gaat komen als je jouw wortels in de aarde steekt en bent wie jij vanuit je diepste zijn, vanuit je ziel bent, is niet persoonlijk. Maak het niet persoonlijk door het je aan te trekken en te veranderen. Kijk slechts naar je eigen handelen, je eigen daden. Zijn ze gebaseerd op liefde of boosheid? Neem eigenschap voor je eigen leven en laat anderen hun eigen pad lopen, hun eigen keuzes maken en hun eigen laagjes pellen. Weerstand zegt iets over de ander, niets over jou. Het is hun pijn, hun verleden, hun les die resoneert op wat jij doet, uitstraalt of bent.

Het enige wat jij hoeft te doen is je eigen weg te gaan. Trouw te blijven aan wie jij bent. Stap niet in de valkuil te verdedigen, mensen te willen overtuigen of zelf weerstand te geven op wat er jou tegemoet komt.

Als je die gewoon doorloopt, je eigen licht en energie draagt, je eigen keuzes maakt, ben je een enorm voorbeeld en inspiratie voor anderen. Door gewoon te zijn en je energie te richten op je eigen leven.

Lieve groet, Carina

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: