tijgeroog Carina Lucassen
Een bijzonder kristalwezen_carina_lucassen

Vannacht werd ik wakker en stond de kamer vol met lichtwezens van hoge Raden. Lang, slank, helder en krachtig. Sommige hoorden bij de Engelen, andere kwamen uit sterrenlijnen en Deva rijken.

Een bijzonder kristallichtwezen schoof naar voren. Zo helder, zo sereen.

 

Zij hoort bij een bijzonder stukje Seleniet met roze Anhydriet. Ik kwam haar tegen bij mijn leverancier, die zich dan verwondert waar ik dit soort mooie stukjes vind. Haar stukje kristal is bijzonder, de Anhydriet heeft zich door de Seleniet heen gevormd als roze engelenvleugels en haar Seleniet is niet melkachtig wit, maar helder transparant.

Een tijdje lag ze in mijn kast, tussen de torentjes van licht. 

Vannacht stond ze in mijn slaapkamer.
De opdracht was haar op te halen, samen met een bijzondere Calciet naald verbonden met de archieven van het oude volk, en naar een plek in het bos te gaan.

Daar op die plek in het bos, maakte ze de verbinding met de verborgen werelden weer zichtbaar. Haar boodschap was helder en zacht.

Ze weet dat er momenteel veel nieuwe energie op aarde komt. Deze energie botst nog met de oude energie. Je voelt dat er iets is wat je roept, maar het lukt nog niet helemaal om de drukkende deken van oude patronen van je af te schudden. Je wilt zo graag en toch weet je tegelijkertijd niet hoe. De dingen die je doet, je inzet lijken soms vruchteloos in cirkeltjes te draaien, steeds weer op dit punt uitkomend. Je geeft niet op. Dat kan niet want de drang, het gevoel is te sterk.

Ze laat mij zien dat het de tijd van verandering is.

De tijd dat de rups in de cocon zit, in een proces wat ze niet kan versnellen of ontkomen.
 
De tijd dat de rups in de cocon zit, in een proces wat ze niet kan versnellen of ontkomen. Het wordt een vlinder ook al weet ze niet bewust hoe.

 

Misschien is ze al een vlinder en is de vraag hoe ze zich uit de cocon kan bevrijden. Het proces van uit een cocon kruipen is geen makkelijke. Er bestaat ook geen makkelijke weg voor, tenslotte is de moeite nodig om bloed op gang te brengen in de vleugels. Zou je haar helpen door de cocon open te knippen, zullen haar vleugels zich nooit kunnen spreiden en zal ze nooit vliegen. Hoe weet je hoe een vlinder zijn voelt en is? Dat weet je pas als je het bent. Een nieuwe ervaring die je misschien niet eens kan benoemen.

Het kristalwezen laat mij de cirkel zien, de lijnen van gouden en witte energie waar kleine vonkjes informatie over gedragen en geleid worden. Je draait in rondjes in je gevoel. Mijn taak is een vertaler te zijn. Een wereld-overbrugger.

Daar in het bos heb ik samen met haar een groep seleniet zuilen geactiveerd naar een hoger lichtniveau. Verbonden met haar.

 

Om je te helpen het hogere licht makkelijker en sneller in jezelf te integreren. Een kleine lichtboost. Deze lichtjes helpen je de rust te kunnen bewaren om de kosmos haar timing te laten ontvouwen. Dat terwijl je verlangen het uitschreeuwt en je vaag de herinnering herkent van een vervuld leven. Deze lichtjes zetten met zoveel zachtheid en serene zuivering, je proces in een andere versnelling en perspectief. Ze sluiten je aan op een enorm lichtnetwerk wat over de aarde ligt en steeds helderder gaat stralen.

 

Deze groep helpt je onder de zware deken vandaan te kruipen en contact te maken de verborgen werelden waar jij mee bent verbonden. Hun energie helpen je te begrijpen in welk proces je zit en dat je nog steeds stappen maakt, ook al voelt het als stilstand.

Ze zijn wetende, verzachtende lichtjes met hoge energie.

Ze is zo mooi, daar bij de boom in het bos.

 

Om haar heen staan vele lichte kristalwezens en aan haar voeten zitten deva’s en wijze leden van het oude volk. Op een plekje in het zachte mos en verbonden met een oude boom en haar beschermende wijsheid.

 

Zij staan klaar om jou te helpen. Daarom zal ik iedere Seleniet na bestelling met jou verbinden. Je zal het voelen en weten als kleine kriebeltjes van vertrouwen en licht.

Lieve groet, Carina

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: