Haar zachte energie heeft mij al dagen omringt.

Op het eerste gezicht lijkt ze ‘maar een gewone’ rozenkwarts. Maar dat is ze niet.

Ze schoof een paar dagen geleden al naar voren met haar energie. Ongemerkt pikte ik het al op en bewoog daarin mee. Zelfliefde. Mijn tempo vertraagde en de dingen die mij ontspanning boden schoven ongemerkt meer in mijn aandacht. Het veroorzaakte bij mij eerst een klein innerlijk conflict, want er was geen tijd. Ik liep al door omstandigheden achter in mijn werk. Zelfliefde en zorg schoof ik naar een ander moment. 

Tot ze aan tafel stond. Het kristalwezen van deze rozenkwarts is groots in haar energie. Diep verzachtend en alles omvattend. 

Want, zo laat ze zien, de mens is schraal in liefde in hun leven. Je denkt dat er veel liefde is, maar de dag kan gevuld zijn met het ploeteren door tegenwind. Liefde is niet vanzelfsprekend zoals ze hoort te zijn, je moet het verdienen. 

Liefde voor anderen is makkelijker dan de liefde voor jezelf

Er is zoveel wat nog verbeterd kan worden, waar je niet blij mee bent. Delen van je lichaam, keuzes, oude pijn, waar je voor jezelf mag gaan staan en niet doet, je onzekerheid en zo misschien nog wel wat meer. 
Door gebrek aan zelfliefde kan je de delen waar je het meest onzeker over bent verstoppen achter een masker. Zelfliefde is het moeilijkste waar de mens nu voor staat. 

Haar energie wikkelt zich om je heen en vult de ruimte. Ze is zo zacht, ontspannend en vullend. Je voelt je geliefd, aanwezig en in het centrum gezet van jouw eigen leven. 

Je kan slechts geven vanuit jouw eigen overvloed. Anders geef je jezelf leeg. Voor deze overvloed wordt het nu tijd dat je beter voor jezelf gaat zorgen. Niets meer onderop de lijst. Niet pas als alle andere taken klaar zijn. En zeker niet met de hardheid die je voor jezelf toepast. 

Ze wikkelt je in een schild van liefde. Trekt het aan, verweeft het in jouw cellen en je leven. Liefde om te geven, te ontvangen, te plaatsen en aan te trekken. Het is de basis energie van alles wat leeft.

Als je wilt ontwikkelen in je leven, groeien in jouw spiritualiteit, dan moet je verbinden met de bron. En de bron is liefde.

Als de negativiteit is geweerd door de meest krachtige energie die er bestaat, nl. liefde, dan kan een zielspad zich ontvouwen. Daarvoor moet je van jezelf kunnen houden, accepteren en koesteren. 

Deze geweldige vlam en haar kristalwezen verbinden het hart van de aarde, het hart van de kosmos met jouw hart tot een heilige 3 eenheid. Jullie hartslag zal synchroniseren tot 1 krachtige hartslag. 

Om te onthouden dat liefde altijd de krachtigste keuze is van het hoogste licht komt ze met een rozenkwarts hart om bij je te dragen.

Ben je nu nieuwsgierig geworden? Je vindt haar hier

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: