Soms is er een kristal waarvan de energie telkens opnieuw naar voren schuift. 

Ik zie het in beelden, alsof er steeds iemand (een kristalwezen in dit geval) te pas en te onpas een foto voor mijn gezicht houdt.

Ik zag haar steeds als ik haar kleuren tegenkwam. Het goud, bijna oker geel, van de Golden healer. 

De afgelopen week vroegen andere zaken mijn aandacht, maar ze gaf niet op en verdween in mijn zak in een greep van intuitie op een onbewaakt ogenblik.

Daar stond ze gisteren op tafel in de zon. Haar kleur en energie kon ik echt met geen mogelijkheid meer omheen. 

Ik moest en zou luisteren. Het meest geweldige blijf ik vinden dat de energie zo naadloos aansluit bij wat er nu nodig is. The right time and the right place.

Dus lief mooi mens, hier is de golden healer die zo graag haar energie met jou wil delen.

Zacht en warm is haar energie. Als de zon die het leven voedt met een eigen kracht. In haar gouden bubbel mag je even ontspannen, het elastiekje en alle ballen loslaten. Heel even is dit voor jou. Je mag voelen waar je spieren stram voelen van de spanning en hoe zij ze verzacht. 

Als een eigen geborgen plek geeft ze je de tijd om op adem te komen. Daar, gewikkeld in haar energie geeft ze je een nieuwe kracht en vult ze je met vertrouwen. Alles komt goed. Altijd. 

Zo daalt er een innerlijke rust over je heen en gaan de lijnen met jouw eigen zielswijsheid weer open. Hiervoor verbindt ze jou met de bron die je helpt oude patronen los te laten zodat er weer ruimte komt voor nieuwe energie. 

Zij is jouw eigen, bijna heilige, plekje om jezelf te hervinden. Gevuld met liefde en goud licht van geborgenheid en nieuwe kracht. Ze laten het zien als een baarmoeder waar je even niets moet, niets hoeft, en mag opladen.

Ik vind haar energie zo kenmerkend voor deze tijd. Waarin het soms lijkt alsof je kwetsbaar alle prikkels moet zien te verwerken. Je eigen heid laten zien zonder beschermend schild en de energie van links naar rechts gaat. 

Zij schuift naar voren en het ontroert mij hoezeer zij wil helpen in een soms moeilijk proces van de mens. Helend, verzachtend en voedend. 

Ze heeft kleine helpers om haar heen verzameld in de vorm van trommelstenen en hangers. Samen fluisteren ze je toe: wij zijn hier als je ons nodig hebt. Onvoorwaardelijk en vol liefde voor jou.

Golden healer: https://carinalucassen.nl/?s=golden+healer&post_type=product&dgwt_wcas=1

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: