Ben je er klaar mee dat het spirituele steeds lijkt alsof het als zeep uit je handen glipt voordat je kon begrijpen wat de bedoeling is? 

Het gevoel dat je niet verder komt, niets echt lijkt te werken en je wacht op iets maar niet eens weet waar je moet zoeken?

Het leven kan dan zwaar voelen en een worsteling waar geen eind aan lijkt te komen. Wanneer mag het voor jou op zijn plaats vallen en kan jij thuiskomen bij jezelf?

Daarvoor is deze cursus.

Het is niet een van de velen die je leert hoe je jouw intuitie kan versterken. 
Het is ook geen cursus die je naar de volgende dimensie brengt of compleet verlicht.Het is ook geen cursus die vaag is, ongrijpbaar en zweverig.

Wat is het dan wel?

Dit is een cursus die jou midden in jouw eigen leven zet. In het hier en het nu. 

Een cursus die jouw laat zien hoe het leven zich om jouw heen vouwt in plaats van andersom. 

Een cursus die jou de kans geeft om vanuit vertrouwen in jezelf uit de kantlijn van het leven te stappen en te gaan leven. 

Waarschijnlijk ben je nu steeds aan het zoeken. Zoeken naar richting, antwoorden, zekerheden en wat je moet doen. 

Zoeken is vermoeiend, zonder einde en je lijkt steeds maar niet de antwoorden te geven waar je naar op zoek bent. Als je niet op past kan ook dit een burn out veroorzaken. Het knaagt aan jouw zelfvertrouwen en geeft veel onrust. 

Laten we rust en vertrouwen brengen in jouw leven. Zodat je durft te zijn wie jij bent, te doen wat jij wil doen en kan dansen als het regent. Zodat je een keuze hebt en weer grip op jouw eigen leven. 

Own it. Eigen het je toe. Het is jouw leven. 

Ik neem je mee op reis. Een reis in jouw eigen leven. Ik laat je zien waar de kosmische energie werkt en hoe. Hoe het zich vermengt met het aardse fysieke leven en hoe jij dat meteen op een praktische manier kan gebruiken. 

Ik haal je weg bij het zoeken en laat je zien wat er nu al is. Praktisch, nuchter en aards met een vleug kosmische wijsheid. 

Het leven is van jou, in het hier en nu.

Wil jij ook jouw wortels in de aarde steken? Gewoon op een nuchtere manier boven en onder verbinden zodat je met veerkracht in het leven kan staan?
Schrijf je dan in op de cursus Leven vanuit oude wijsheid, zachtheid en vertrouwen.

We starten op 11 september 2022 en verbinden magie met het aardse leven. Zo simpel als dat.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: