Het einde van het jaar nadert en de aanvragen voor de jaarlegging stromen alweer binnen.

Mijn leggingen zijn gedetailleerd en kloppend. Ze geven duidelijkheid in het proces waar je inzit en de richting die je op gaat. Over de periode die voor je ligt.

Maar dit jaar doen we het anders. Omdat er nog iets mist voor mijn gevoel. Leggingen zijn maar een deel van het verhaal. Alsof je een zaklamp schijnt op slechts 1 energie in jouw leven en de rest niet ziet. Een legging is een vertaling van jouw energie en de richting die ze opgaat. Er zijn ook nog andere factoren die je groei helpen en ondersteunen. Je bent onderdeel van een groot geheel aan energie, allemaal met elkaar verbonden, beïnvloed en wat je ook heel erg kan helpen! Dat is mijn manier: alle energie samenvoegen met de wijsheid en daarmee werken vanuit vertrouwen. Het komt bij elkaar in een overzichtelijke legging voor jou.

Vraag jij je ook wel eens af bij een keuze: Hoe weet ik of dit de juiste keuze is? 

Vast en zeker ben je zelf al bezig met edelstenen, maanstanden en misschien nog andere dingen om zoveel mogelijk hulp van de kosmos te krijgen om jouw pad soepel en volgens jouw blauwdruk te lopen. Je wilt niet slechts groeien om te groeien en daarmee door donkere stukjes moeten ploeteren. Je wilt groeien om te genieten, dingen aan te trekken die je blij maken en de donkere stukjes makkelijker en soepeler door te lopen. Je wilt je passie vinden en leven en weten dat je op het goede pad zit en niet dat van een ander! Maar iedere maand moet je uitzoeken waarom het stroperig gaat, welke uitdaging er ligt, welke steen je het beste kan helpen en hoe je voordeel kunt doen met bijvoorbeeld het teken van de volle maan. Dus ik breng alle wijsheid die er op dit moment is met jouw samen! Je hoeft niet meer te zoeken en te verzamelen.

Wat krijg je?

Iedere maand krijg je van mij een doosje. (Ja, ik ben gek op papier en tastbare dingen:-) ). In dit pakket zit een legging voor de komende maand. Daarin ligt informatie afgestemd op jou. Wat zijn je uitdagingen, wat kom je tegen, wat is je les en wat is je pad. Alles wat ik mag weten schrijf ik op voor jou. Daarbij werk ik het thema van de volle en/of nieuwe maan voor jou uit. Dus hoe kun je dat thema voor jou laten werken en eruit halen wat je verder brengt en ondersteund? Voorzien van soms een ritueel, soms een meditatie of een andere opdracht, speciaal voor jou. Ook zal ik een steen uitwerken die jou voor die maand het beste ondersteund en helpt. Alles uitgewerkt zodat je het de hele maand als leidraad bij je kunt houden en kan terug lezen. In de doos vind je iedere maand een ander item wat jou steunt. Dat kan zijn een trommelsteen om bij je te dragen, misschien een etherische olie, of een op maat gemaakte inzichtkaart, of totaal iets anders. Ik luister en weet naar wat er bij jou hoort op dat moment. Dat krijg jij van mij iedere maand voor aanvang van de nieuwe maand thuis gestuurd. Alle leggingen, opdrachten en bijgesloten kracht items zijn persoonlijk afgestemd. Dus iedereen krijgt iets anders.

Nu weet ik dat ons hoofd vaak nog vele vragen en twijfels kan opwerpen, dus is het abonnement inclusief een stukje persoonlijke begeleiding.

Dus laten we uit het komende jaar halen wat erin zit. Meestromen op alle veranderingen en dit doen met de weg van minste weerstand. Samenwerken met de kosmos, je intuïtie versterken en veel gouden randjes creëren in ons leven. Niet achteraf bedenken waar we dankbaar voor kunnen zijn, maar ons laten onderdompelen in het gevoel van dankbaarheid op het moment zelf.

Werken met de maan, stenen, kaarten en de energie van de kosmos en jouw blauwdruk.

In controle zijn over je eigen leven, de rijkdom en overvloed plukken en vooral en bovenal eindelijk jezelf zijn.

  Het maandabonnement kost € 35,- per maand incl. verzending. Je bestelt hem per maand vooruit en hij loopt niet automatisch door. Iedere maand opnieuw bepaal jij zelf of je wilt verlengen. Je zit nergens aan vast!

Doe jij ook mee?

Heb je nog vragen? Stel ze mij gerust door een mailtje te sturen naar carina@carinalucassen.nl

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: