Een Chrysocolla hart

Begin deze week schreef ik, naar aanleiding van een vraag, een stukje over mijn naam: Power coach. 
Ergens vind ik het diep in mij stom om een naam te geven aan iets wat gewoon bij mij hoort.

Kracht. Ik ben een motor, ik zet mensen ‘aan’, zet je in beweging.

Maar ik zal ik niet zijn, als ik niet even het naar ‘boven’ gooi met de vraag: zit ik wel goed?
Domme vraag, want sinds ik het zo heb benoemd laait het power vuur in mij. Ik heb mijzelf toestemming gegeven dit vuur nu gewoon voluit open te zetten en te delen.

Maar ‘boven’ vieren hun eigen feestje. Hoera, ze heeft ‘m begrepen! Dus strooien ze, bij wijze van dank (ik kan ongelofelijk eigenwijs zijn namelijk) bevestigingen.
Bijzondere gesprekken met bijzondere mensen ontstaan pardoes. En terwijl ik mij nog verbaas over een app conversatie met een hele gave vrouw, besluit ik eindelijk even tijd te maken om een chrysocolla hart op de website te zetten.

Chrysocolla. De kleur neemt mij altijd meteen mee naar Egypte, inca’s, oude culturen met goden. Godinnen ook. Want als er een steen is van kracht dan is het deze wel! 
Godinnen zijn onoverwinnelijk, dat weet je.

Deze steen is een tastbare vertaling van mijn passie.
Zachtheid en kracht. Innerlijke wijsheid verstaan en flinke dosis zelfvertrouwen. Dat is wat deze steen bij je activeert. Ze raakt je aan en zet je power knop om.

De natuur laat dan meteen even zien dat ze weet waar ze het over heeft, want in Chrysocolla zit ook meestal Malachiet. En dat is een steen van mannelijke energie. Balans, wilskracht, zelfvertrouwen, gewoon je eigen koers lopen en daar ook de energie voor hebben. Vastberaden.

Een geweldig hart voor mensen die verandering voelen en misschien willen, maar eigenlijk afwachten op een signaal, hulp, een inzicht of gewoon… kracht.

Wel,.. hier is hij. Kracht om vast te houden en te weten dat je het niet alleen doet. Toeval bestaat niet.

Het is een brok ‘Carina energie’ in een hart vorm.

Ze is hier te koop: https://carinalucassen.nl/winkel/

ps is iemand je voor geweest? Stuur mij dan even een berichtje, ik heb nog meer harten op voorraad.

 

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: