Ik moet harder aan mijzelf werken, zuchtte laatst een lieve vrouw tijdens een van onze sessies.

Ze was nog steeds zoekende naar van alles en niets. En ondertussen best al een tijdje. Ze wilde antwoorden, duidelijkheid in wat ze hier te doen had, hoe ze gelukkiger kon worden en meer een gevoel van vervulling. 

Menig boek had ze al gelezen, menig cursus gevolgd. Waarom wist ze het dan nog steeds niet?Het raakt mij altijd mensen zo te zien zoeken en twijfelen. Precies daarom geef ik de cursus leven vanuit oude wijsheid. 

Niet om je hoofd nog verder in de wolken te stoppen.
Niet om te wachten op wat voor antwoord of welke dimensie dan ook.
Niet om jou te vertellen dat je niet klaar bent en eerst nog…

Maar om jou met je voeten op de grond te zetten en te laten stoppen met zoeken.

Het is bekend dat ik een mens ben dat boven en onder verbindt. Echter ik ben ook iemand die graag met 2 voeten op de grond staat. De zoveelste dimensie komt vanzelf als het moet, engelen en kristalwezens zijn leuk, maar ik ben verantwoordelijk voor mijn eigen leven. Ik moet het hier doen, vandaag en niet pas als de wereld is veranderd. 

Zoeken kost energie die nooit ophoudt. Je spirituele ontwikkeling is nooit klaar genoeg, je bent nooit ver genoeg en er is altijd iets nieuws dat je eerst moet leren, kunnen of weten. Het kost bakken geld, energie en zelfvertrouwen. 

Hoeveel jaren ben jij al bezig? Wat heb jij allemaal al gedaan?

Zullen we dan, voordat je in een burn out beland van het eeuwige aan jezelf werken en doorgaan, gewoon eens in het nu zijn? In dit leven, gewoon met beide benen op de grond?
Een einde maken aan de zoektocht?

Het leven vormt zich vanuit kosmische wetten. Het is een oeroude levenswijsheid. Nu denk je wellicht nog meer spiritualiteit? 

Spiritualiteit is een onderdeel van ons leven. Maar om te gebruiken als fundament in jouw vertrouwen. Vertrouwen in jezelf en in het leven.

Dan kan je in het nu zijn, genieten, keuzes maken. De zoektocht stoppen omdat je weet dat het jou zal vinden. Je durft keuzes te maken in het nu, omdat je weet dat het universum je opvangt. Je hoeft niet te wachten op de zoveelste dimensie, op het helen van alle oude wonden en pijn, op… wat dan ook. Het is er nu. Alles wat bij jou hoort, wat jou toekomt.

Daarvoor geef ik eenmalig de cursus leven vanuit oude wijsheid, zachtheid en vertrouwen.

Zodat je in jouw eigen leven gaat staan. Niet dan maar nu. Zodat je weet dat alles er al is. Dat je er wel degelijk klaar voor bent en niet alles zo wazig ingewikkeld is als mensen doen voorkomen.

Het ligt onder je snufferd te wachten tot je het ziet. 

Ik geef deze cursus maar eenmalig. Want na deze cursus kan jij zelf verder lopen. Jij kan dat.

8 weken lang is er iedere week een live (met terug kijk link) 

8 weken lang bouw ik met jou aan vertrouwen en kracht.

8 weken lang krijg je iedere week nieuwe wetten uitgelegd. Begrijpbaar, herkenbaar en toegepast.

Inschrijven kan (met op deze pagina https://carinalucassen.nl/leven-vanuit-oude-wijsheid-zachtheid-en-vertrouwen/ ) tot 11 september 2022. Daarna sluit ik de deuren en gaan we als groep verder.

ACTIE:
Is er iemand in jouw omgeving die jij deze cursus zou gunnen?
Ik geef 1 cursus gratis weg onder de reacties onder deze post!
Voorwaarde is dat je iemand anders (dus niet jezelf) naar voren schuift en kort kan uitleggen waarom deze persoon deze cursus zou verdienen.
Op 9 september laat ik weten wie de deelnemer zal zijn.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: