tijgeroog Carina Lucassen
shop uitgelicht nieuw Carina Lucassen

De webshop is gevuld met nieuwe, sprankelende energie die perfect aansluit bij het nu.

Met kristalwezens, sterrenwezens en een kracht die momenteel weer zo actueel is voor de nieuwe balans.

Er is nieuw oa een Zebra calciet, welke bestaat uit Aragoniet, honing Calciet en Onyx. Een combinatie van rust, warmte, geborgenheid en verbinding.

Er is ruwe Chrysocolla. Een van de weinige stenen die vanuit de natuur werkelijk ook deze kleur heeft. Een steen van balans, mindfull situaties kunnen accepteren, kracht en evenwicht.

Er zijn de Danburiet puntjes, vol regenbogen en zacht roze. Klein maar met zoveel kracht. Ze verbinden je met de engelen, met andere verborgen werelden en hogere wezens. Ze kalmeren alle onrust en stress die de grote shift in energie met zich meebrengt. En integreren een hoge frequentie in jou zijn.

Voel je ze al binnenkomen? Lees dan hier wat ze jou brengen!

Ook een paar mooie stukje Stilbiet schoven naar voren. Ook deze energie sluit naadloos aan bij de behoefte van deze tijd. Ze geven je innerlijke vrede, stoppen gedachten die maar blijven malen en helpen je keuzes te maken vanuit rust en overzicht. Dit steentje sust angst van de verkeerde keuze en helpt je vooruit stappen.

Er is nog een kleine groep Larimar bijgekomen, dus ook dat is weer tijdelijk op voorraad. Omdat het heel moeilijk te krijgen is (de echte, zuivere larimar, niet de nep) is het hierna hoogst waarschijnlijk ook op. Lees mijn blog over de larimar en haar energie als zij jou roept en wacht dan niet te lang.

Naast wat Amazoniet (een steen die je verbind met jouw hogere waarheid, richting en zijn) is er deze week ook meer Lepidoliet.

De kristalwezens van Lepidoliet brengen je naar jouw eigen geborgen centrum. Even op adem komen, vrede voelen, jouw prikkels verminderen en kalmte brengen in emoties en stress.

Ze past zo bij deze tijd omdat ze je verbindt met liefde op diepe lagen. Lagen bij de bron, bij een sereniteit die je even de spanning van alles laat loslaten.

 

Er is nog meer in mijn shop.

Denk aan de Sterren energie maar ook de inschrijving voor de online cursus de magie van edelstenen is geopend. Start datum is 1 april. Ben je nieuwsgierig? Lees dan hier alle info. Of lees mijn blog

Kom even kijken en genieten van de energie!

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: