tijgeroog Carina Lucassen
witte aragoniet Carina Lucassen

Ze ligt er al even, een grote ruwe aragoniet en een 3-tal kleinere stukken. Steeds als ik ‘bedacht’ haar nu te vertalen kwam er van alles tussen.

Behalve vandaag. Met haar hoge, zachte witte energie trok ze mijn aandacht. Haar kristalwezen schoof aan tafel. Zo mooi had ik ze nog niet eerder gezien. Zo zacht, transparant helder, een soort poederachtig glinsterend wezentje.

Haar communicatie gaat snel. Haar energie is hoog, van een soort nieuw wit licht.

Haar lijnen zijn verbonden met de witte velden van heling en balans. Deze velden vullen je met nieuwe kracht en vertrouwen.

Haar energie is erop gericht om samen met de mens meer liefde in de wereld te zetten, iets wat precies hoort bij deze tijd.

Liefde is de basis van alles op aarde en in het universum en daarmee de grootste kracht die balans geeft.

Haar witte energie zet je in jouw centrum als alles om je heen onrustig is, zoals de energie van dit jaar vaak veroorzaakt.

Zo voegt ze alle elementen samen tot een geheel dat krachtig en sterk is.

Deze geweldige steen en haar kristalwezen zijn verbonden met jouw oude archieven. Daar hebben ze de toegang tot informatie die belangrijk is voor jou ziel.

Ze hebben een grootste missie. Jou een gevoel van eenheid en heelheid te geven. Daar hoef je niets voor te doen, want je bent het al.

Voel je haar verbinding? De energie van de velden? Hoe de drama uit het leven weg smelt en de rust weerkeert?

Dat is haar zachte belofte aan jou..

Je vind haar hier in de webshop: witte aragoniet

 

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: