Soms verlang je naar een plekje, waar je niets hoeft

Waar niemand iets van je vraagt of wil, waar je even niet hoeft te werken aan jezelf. Een plekje waar alleen jij kan komen, geborgen, warm en veilig. Een plekje waar je mag neerploffen, tranen mag laten stromen en moe mag zijn. Een plekje waar je even niet sterk, stoer of wijs hoeft te zijn, maar zelf misschien bang of vol zorgen. 

Een plekje wat je verzacht en een liefdevolle deken om je heen slaat. Wat jou even koestert en wiegt in plaats van jij een ander. Wat liefdevol tegen je fluistert het komt echt wel goed. Ontspan en rust maar even uit. Ik draag je even.

Ik zocht zo’n plek vroeger wel eens in een meditatie, maar vond hem nog nooit zo zacht. Zo fijn.

Daar staan ze, de kristalwezens van de polychroom jaspis. Hun kleuren zijn zacht, hun energie zo liefdevol en ontvangend. Zij geven je dat plekje. De kristalwezens laten het mij zien. Zacht, gedempt, prikkelvrij en gevuld met onmetelijke verzachtende en helende liefde.

Een plekje om thuis te zijn, jezelf te zijn en te weten dat zij voor je zorgen. Je mag even uitrusten, opladen en ondertussen verwonderen over dit gevoel.

De kristalwezens van de mooie, zachte polychroom jaspissen hier aan tafel zijn aardend, beschermend en zij weten jou met dit plekje te verbinden. 

Zomaar midden op de dag, zonder meditatie, precies op het moment dat je het het hardste nodig hebt. 
Zodat je weer veerkracht krijgt, mee kan bewegen met de golven van het leven en de veranderingen die alles met zich meebrengen. 

Want het is niet niks, de energie van tegenwoordig. Zoveel licht, hoge frequenties, uploads, heling en werk. Alle transformaties zonder echt te weten wat er gebeurd en waar je naar toe gaat. Je bent onderweg, je bent aan het veranderen en ontdekt nieuwe dingen. Je moet zacht zijn voor jezelf, maar wat als je het mis hebt? Wat als het niet voor jou is en je het verbeeld? 

Lief mens, zeggen deze kristalwezens. Wij geven je een plekje waar jij mag zijn. Kwetsbaar, puur en vol eigen licht. Beschermd en geliefd. Vol weten en vertrouwen. 

Voel maar..

Er is 1 vlam en diverse hangers nog op voorraad? Dan kan je haar hier vinden

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

close

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: