tijgeroog Carina Lucassen
Magie van overgave carina lucassen

Ja echt pure magie.
Het is namelijk een toverwoord: overgave.

Regelmatig hoor ik de vraag hoe ik dat nou doe, die positieve blik op het leven houden. Mijn leven is zeker niet simpel, makkelijk of saai.

Ik verdenk mijn ziel ervan dit leven even ‘meters’ te willen maken door 4 levens maar even in 1 keer te doen.

Ik leef vanuit overgave en meestromen. Soms ook niet. Dan ben ik menselijk eigenwijs om toch al heel snel de wetten te herkennen.

Het herkennen van de kosmische wetten geven je houvast. Ze zorgen ervoor dat je op tijd kan bijsturen, nog voordat het leven pijn gaat doen.

En ze leren je anders te gaan kijken. Door de sluiers heen.

Er is geen andere manier om vertrouwen te krijgen. Vertrouwen in jezelf, het leven, je ziel en de energie van de kosmos. Vertrouwen draait om kennis, om weten en snappen.

En dat is precies wat ik je ga geven. Heldere, duidelijke kennis.

Overgave is de energie van nu. En gunst, ik zie zoveel mensen hiermee worstelen.

Begrijpelijk als je de verbinding met jezelf bent verloren in al die jaren dat je keihard was voor jezelf.

Je moest dit en moest dat. Kracht en energie verzamelen om het te kunnen doen. Schouders eronder en doorgaan. Ook al kostte het je veel. Luisteren naar je hart was voor later.

Maar de energie van deze tijd heeft het zaadje van jouw ziel wakker gemaakt. Ze kriebelt in je hart terwijl ze voorzichtig toch kleine blaadjes vormt. Ergens diep in jou voel je ook wel het verlangen naar de vrijheid van te durven zijn wie je bent. En het geeft enorm veel vrijheid kan ik je vertellen!

Die overgave, die je aansluit op een magie van het universum is wel een dingetje. Niet makkelijk, ongrijpbaar en zelfs soms angstig. Stel dat je het mis hebt? En er is niets wat je opvangt?

Overgave is een energie die vrijkomt bij vertrouwen. Ze is naadloos verbonden met de kosmische wetmatigheden en de oeroude, ietwat vergeten, levenswijsheid.

Van jongs af aan ‘wist’ ik van de wetmatigheden. Ze zaten al ingebakken in mijn systeem en waren voor mij normaal. Ik dacht dat iedereen ze wel kende want ik kende geen wereld zonder deze informatie, zonder mijn weten en zien.

Toen ik ouder werd heb ik ze regelmatig getart, deze kosmische wetmatigheden. Zelfs ook binnenste buiten gekeerd. Zo heb ik ze leren kennen en herkennen. Ik kende ze van binnenste buiten.

Ik kreeg mijn opleiding van boven.

Dit is oude levenswijsheid. Levenswijsheid die, in alle jaren waarin de mens vanuit ratio en afdwingen ging leven, steeds meer in de vergetelheid werd gedrukt. Zo begon de mens tegen de stroom in te zwemmen.

Het zijn juist deze kosmische wetmatigheden die je vertrouwen geven in het leven. In jouw leven. Zij zijn het die je opvangen als je valt, die je voor de zoveelste keer helpen opstaan en ‘toeval’ op jouw paadje leggen.

In de hoop dat je erover struikelt en bewust wordt van de magie die dagelijks in je leven van toepassing is.

De magie van kosmische wetmatigheden en oude levenswijsheid mag weer stromen. Zodat je zelf weer richting ziet in jouw eigen leven, op jouw eigen pad.
Zodat overgave steeds makkelijker wordt en de magie van ‘toeval’ zich weer rijkelijk in jouw leven vermengt.

Lief, lief mens, wil jij gewoon durven zijn wie je bent? Wil je met de stroom mee zwemmen in plaats van er tegen in? Verlang je naar dat gevoel van vertrouwen? In jezelf, in het leven en alles wat je niet ziet maar er wel is?

Als jij jouw mind open zet en voelt dat je nu écht wil leven, dat je écht ervoor wil gaan, wil ik het jou leren.

Durf jij te voelen dat jij het middelpunt hóórt te zijn in jouw eigen leven?

De afgelopen dagen riepen mijn gidsen mij voor vergadering op mijn wolk. De Oudsten van de licht raden waren aangeschoven. Daar, op mijn houten ovale tafel, werd mij uiteengezet wat de bedoeling is. Waar ik al die jaren al deze kennis voor heb gekregen en getest.

De inhoud deed mijn hart zingen en sprankelen. Dat is waar ik goed in ben, dat is wat ik het liefste doe. Dat is waar ik mijn licht en ziel mee verweef.

Jou inspireren tot vertrouwen, anders kijken en magie. Om het leven te krijgen dat voor jou bedoeld is: vol magie, kracht en zielsvervulling.

Met deze opdracht landde ik terug in mijn bed. Genietend van het vooruitzicht. Borrelend van alles wat ik met je ga delen. Verheugend op jouw lach, aha momenten, toenemende kracht en sprankeling in jouw ogen.

Want boven op mijn wolk zitten ook beelddenkers met humor. Dus het belooft wat!

Ik leg m vast bij je in de week,.. dan kan je alvast een beetje voelen. Want de magische lijnen gaan vanzelf aan.

Ik ga mijn toverhoed en oude boeken van magie afstoffen, mijn potjes vullen en het vuurtje opstoken.

De magie van vertrouwen en overgave.

Wat denk je? Ben je klaar om het leven eens op stelten te zetten?

Laat het weten in een reactie onder deze post en maak kans op een persoonlijke dosis magie en sterrenstof in jouw mailbox.

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: