tijgeroog Carina Lucassen
Danburiet Carina Lucassen

Hun zachte, roze energie ging hun voor. Ik voelde het en wist dat ze er waren.

Ik liep bij mijn leverancier en voelde hun energie. Een energie die lijkt alsof je een kom vol licht en liefde wordt aangeboden.

Een energie die je laat voelen dat je heel dicht bij de bron bent aangekomen. Zo omvattend, zo vol liefde en zo enorm verbindend.

Die energie heeft de herkenbare parfum van Danburiet. De energie draagt de codes, je kan ze voelen. Ze resoneren met je gevoelige antennes, zoals mijn dochter haar neus in de wind kan steken en zeggen: hmmm.. churros.

 

Nu was het alleen nog even zaak ze te vinden, want eigenlijk waren ze er niet, als je begrijpt wat ik bedoel. Kristallen vinden mij altijd, niet omgekeerd. Zo ook in dit geval. Ze lagen verstopt onder andere dozen, in een hoekje, te wachten op mijn komst. Om dan mijn aandacht te trekken.

Danburiet puntjes. Klein maar zo krachtig. En zo van deze tijd. Het is een puntje (in de vorm van een beitel punt) dat een krachtige hulp is voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen. Laat dat nu net een proces zijn voor velen in 2022.

Dit kleine puntje draagt een hoge energie. En is een bommetje vol aardende vreugde.

Als een liefde volle aai, raakt ze jou op een diep niveau aan. Ze verzacht verdriet, heelt oude pijn en legt een deken over stress.

Zo brengt ze rust. Rust in jouw onrustige systeem dat moet wennen aan bewegen zonder weten. Dat zichzelf steeds moet voorhouden vertrouwen te houden en niet in angst te schieten die verlammend is.

En dan komt dit kleine puntje op je pad. Zij zet je op een fijne, milde maar oh zo krachtige wijze open zodat je makkelijk kan verbinden met de wijsheid uit de kosmos. Zodat ingevingen en informatie die hoort bij deze tijd, duidelijk aan jou overkomt.

Ze onderhoudt nauwe contacten met de engelen rijken, die dicht bij de bron bevinden. Haar energie zit namelijk op dezelfde hoge frequenties. Zo kan zij jouw hoge energie punten activeren, in lijn brengen en heb je een open portaal naar deze rijken.

De kristalwezens van deze kleine puntjes laten mij zien dat de mens moeite heeft om hoofd en hart te verbinden, waarbij het hart leidend is. Angst zit in de weg, vertrouwen is er nog niet genoeg en kosmische wetten niet altijd worden herkend.

Ze komen dus niet toevallig op je pad, want dit kleine puntje brengt balans in deze samenwerking. Gewoon dat jij jouw dromen kan gaan realiseren in dit leven.

Maar vooral en bovenal geeft ze je het gevoel dat alles goed is. Je mag zijn, je bent en je bent zo’n ontzettend mooi mens.

Je mag jezelf zijn.

Met dit puntje is het makkelijker jezelf te accepteren. Hoef je geen perfecte super woman of man meer te zijn. Die bestaan namelijk niet in een duale wereld als dit.

Leg haar onder je kussen of neem haar in de hand als je mediteert. Je zal zien dat de rust engelenachtig aanvoelt, de energie fris, helder en krachtig. Alsof hij zojuist vers uit de bron is gekomen.

Je vindt ze hier in de shop

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: