Cursus Magie van Krachtstokken

Heb jij dat ook? Dat een krachtstok je roept maar dat je eigenlijk geen idee hebt waarom of wat je ermee kan? En toch kan je haar bijna niet weerstaan.

Je voelt de kriebels van iets gaafs, iets krachtigs en magisch. Of verzin je het maar?

Nee, helemaal niet! Een krachtstok is magisch en krachtig. Ze gaat voorbij aan jouw ratio en vormt met een andere energie sterrenstof om tot kleine, onverklaarbare wonderen. Ze heelt, beschermt, bekrachtigd, zuivert, brengt rust of juist beweging. 

Krachtstokken staan synoniem voor transformatie.

Oke, nu denk je waarschijnlijk aan het veranderen van iemand in een kikker. Wel, zover gaat het niet. Maar het zet de energie om je heen in beweging als je met haar werkt.

In mijn cursus leg ik je alles uit over krachtstokken. Hun magie, spells en hun kracht.

Want een krachtstok komt niet zomaar op je pad. Zij kiest jou…

Ben je klaar een nieuw stukje van jouw oude sterrenstof te herinneren? 

Deze korte cursus is erg fijn om mee te beginnen als je een krachtstok hebt. De spells helpen je op weg en je kan haar energie beter begrijpen.

Van oudsher zijn krachtstokken de tools van oude Wijzen, Tovenaars, Healers, druïden en hogepriesters. Oude lijnen van jou vangen de trilling op, herkennen het en helpen je herinneren aan een oude wijsheid die je bent vergeten.

Voel je het vonkje in je oplichten als je dit leest?

Doe dan mee met deze online mini-cursus Magie van Krachtstokken en activeer een nieuw stukje van jouw eigen magie en kracht!

Bij deze mini cursus krijg je een heerlijke pdf om rustig op de bank te lezen en uit te proberen. En een blad met heuse spells. 

Je kan direct aan de slag met je eigen krachtstok!

RASTER SET CARINA LUCASSEN

Na deze cursus:

 • weet je over de geschiedenis van krachtstokken
 • ken je de kracht van krachtstokken
 • is oude kennis in jou geactiveerd
 • voel je de verbinding sterker met je oude lijnen
 • ben je bezig met lichtwerk en ga je spelen met energie
 • durf je meer te geloven, voelen en zijn met magie
 • breng je balans tussen het mannelijke en vrouwelijke
 • weet je hoe je met een krachtstok werkt
  Carina_Lucassen_Soul_sessie_6

  Ontdek de Magie van Krachtstokken

  We leven nog in een tijd waarin ratio boven alles staat. Een sterke, ietwat doorgeslagen mannelijke energie. Alle magie is verbannen naar het rijk der fabelen. En daarmee ook een stukje vertrouwen in het leven en de energie van het universum. Dat terwijl onze geschiedenis is doorspekt van magie, is het uit ons leven gewist. Durf te geloven, durf te voelen en durf te zijn.  Je zal de wereld om je heen veranderen.

  Wil je meer?

  Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.