Cursus Magie van Draken

De Magie van Draken is al zo oud en krachtig.
Ze verplaatsen je naar de torenkamer van Merlijn of verder terug, naar de verborgen werelden als Lemurië of Atlantis..

Draken dragen hele oude lijnen vol Wijsheid, sterrenstof en oude magie.

Als je iets hebt met deze astrale wezens dan voel je dat in je binnenste, een stukje herkenning die je niet kan thuisbrengen. Misschien wel de opwinding die de voorbode is van een nieuw avontuur.

Draken zijn dappere, trouwe, moedige essenties die een oude wijsheid bij zich dragen.

Zij bewaken de magie van de licht-archieven van wijsheid in de kristallen, de bergen, de bomen en de natuur. Als dat geen magie is dan weet ik het niet meer! 

Al jaren werk ik met mijn draak Ukana en inmiddels komen er steeds meer hoge lichtfrequente draken op aarde. Maar hoe werkt die magie van draken en wat kan jij ermee?

Ondanks dat je het niet echt weet voel je hun aantrekkingskracht, of niet?

In deze cursus Magie van Draken neem ik je mee op draken-reis. Vertel je alles over hun elementen, hun bestaan, hun energie, hun taak en waarom ze zich nu steeds meer laten zien. En wat ze doen in jouw leven, waarom en hoe.

Als een draak je pad kruist dan is dat een duidelijke voorbode van verandering!

Wellicht heb je die zelf al gevoeld, maar nog niet kunnen of durven verwoorden. Draken verbinden zich met mensen die op een kruispunt staan en het best lastig vinden om vanuit overgave te gaan leven. Want welke richting moet je op? Wat is nu de bedoeling?

Wel, draken zullen het je laten zien. Ze nemen je mee tussen hun vleugels, op een nieuwe reis die jij allang hebt voelen aankomen.

Ik neem je mee op een magische reis. Zodat je vol vertrouwen op de rug van jouw draak kan gaan zitten en gaat genieten van de reis en samenwerking.

Want draken brengen je thuis bij jezelf.

In de cursus vertel ik je alles wat ik weet en deel ik mijn ervaringen en manier van werken. 

Ik laat je kennismaken met de magie van de draken en leg je uit hoe je die zelf kan inzetten in jouw wereld. Om het makkelijker te maken heb ik een paar meditaties ingesproken die ik ook vaak gebruik.  

Ben je klaar voor magie?

De Draken Cursus brengt mij in een magisch contact met mijn rode draak. Ze komt heel parmantig op me af, krachtig en zo lief. Nog niet eerder stond ik zo in verbinding met een draak. Het ontroert me diep. Als ik dan lekker op dreef ben is het einde daar alweer.. Jammer want dit is nog maar het begin. Ben zo blij hiermee 😍🙏

RASTER SET CARINA LUCASSEN

Na deze cursus:

 • weet je de geschiedenis van draken
 • weet je waarom draken en kristalwezens samenwerken en wat ze doen met kristallen
 • wat draken voor lijnen hebben met Atlantis en wat ze komen doen
 • weet je hoe je verbindt met jouw draak
 • weet je waarom een draak in jouw leven verschijnt
 • wat voor soort draken er zijn
 • ken je diverse rituelen met draken
 • weet je hoe je kan werken met draken energie
 • ben je helemaal klaar om voluit je eigen avontuur aan te gaan met jouw eigen draak
Carina_Lucassen_Soul_sessie_6

Wat krijg je bij de cursus

 • een uitgebreid en mooi vormgegeven pdf als boekwerk 
 • diverse meditaties om te luisteren
 • een uitgewerkt draken raster 

Ik neem je in deze cursus mee op reis, dompel je onder in de magie van deze mooie draken met hun kristalwezens en vertel je waarom ze jouw pad nu kruisen. Momenteel komen er steeds meer draken essenties met een hoge energie naar aarde. Ga je mee op dit avontuur vol magie?

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.