Consult Kracht van Stenen

Zit je niet lekker in je vel, wil je meer geluk, zelfvertrouwen of kracht in je leven?

 

Soms wil je meer inzicht in een situatie die is ontstaan of komen gaat. Wellicht over een gemaakte of te maken keuze. Zit je op de goede weg? Of hoe draai je de situatie naar een andere uitkomst?

Weet, of voel, je dat de kracht van de natuur voor jou altijd goed werkt? Dan herken je ongetwijfeld de krachtige energie die stenen met zich dragen.

Edelstenen hebben een energie die je kan helpen in jouw proces. Soms lukt het je niet meer helemaal op eigen kracht. Dan is het altijd fijn als er een edelsteen je een duwtje in de rug kan geven, samen met inzichten en duidelijkheid over je vraag of situatie.

Een kracht van stenen consult combineert de kracht van een edelsteen of kristal, samen met de informatie die voor jou nodig is om verder te kunnen op jouw pad. Het is als een maatje of talisman in jouw proces. Maar welke helpt jou dan het beste?

Dit herken je misschien wel: Als je de omschrijving van een steen leest heb, je het gevoel dat je ze allemaal wel kunt kopen! Ze lijken allemaal precies passend bij jou. Maar ja, allemaal wordt wat veel, dus welke steen moet je nu kiezen om die jou steunt om te komen waar je wilt?

En dan nog. Een steen kopen is 1 ding, maar hoe moet je hem dan gebruiken? Die vraag krijg ik heel vaak. Hoe krijg je nou de kracht van deze steen in haar volle potentie voor jou aan het werk? Een steen neerleggen is makkelijk, maar hoe kun je alles eruit halen wat er aan kracht in zit? Dat beetje extra door er ècht mee te gaan werken? Want door echt met de energie van een steen te gaan werken kan de magie van het universum optimaal haar kracht laten zien. Door synchroniciteit op je pad te brengen, je inzichten te geven over jouw weg en jouw leven.

Stenen en de kracht van het universum zijn nu eenmaal een ijzersterk en magisch team.

Bij een consult Kracht van Stenen krijg je inzicht in waar je staat. Wat is jouw pad, welke inzichten mogen je verder helpen?

En een steen helemaal persoonlijk op jou afgestemd zodat je helemaal in je kracht kunt staan. Jouw centrum centraal. Van daaruit sta je stevig in je wereld en zet je volgende stappen.

 

Met aandacht voor jou

In een mooi persoonlijk boekje krijg je de kracht en energie van de steen uitgewerkt, afgestemd op jouw situatie en vraag.

Je krijgt antwoord op vragen als:

  • Jouw vraag, situatie of keuze uitgewerkt met antwoorden en inzichten.
  • Hoe kan deze steen jou bij helpen?
  • Je weer in balans brengen en in je kracht?
  • Welke stappen mag je maken?
  • Hoe kun jij je weer verbinden met je innerlijk weten en jouw bron?

Je krijgt ook een uitgebreide uitleg over deze steen haar kracht optimaal kan ontvouwen. Dus hoe jij deze steen het beste kunt gebruiken, hoe komt haar kracht optimaal tot zijn recht voor jou?

Ook zit er nog een persoonlijk kristalritueel bij en informatie over het reinigen en opladen van jouw steen.

En dat alles… voor jouw kracht!

Een consult is inclusief de afgestemde steen. Afhankelijk van de soort steen is dit een trommelsteen of een ruwe edelsteen.

Je bestelt jouw consult hier in de webshop

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.