tijgeroog Carina Lucassen
Coming soon Carina Lucassen
De magie van edelstenen en kristalwezens Carina Lucassen

De magie van edelstenen en hun kristalwezens.

Wil jij alles leren over edelstenen, kristallen en over kristalwezens?

Energie verandert en zo ook die van Kristallen en Edelstenen. De kristalwezens lieten het mij van de week zien. Het is nodig dat er meer kennis komt over kristallen en edelstenen, en natuurlijk ook over de kristalwezens.

Als kristal tolk weet ik dat kristallen een werking en hun kristalwezens een serieuze taak hebben.

Deze wordt dit jaar alleen maar belangrijker en krachtiger. Als je dit verweeft met de energie shift naar zuiverheid, eenheid, eerlijkheid, gelijkheid en authenticiteit, dan snap ik dat de kristalwezens dit nu op mijn tafel naar voren schuiven.

Soms als ik de opdracht krijg iets te doen, heeft het even tijd nodig om vorm te krijgen. Maar hier hebben de kristalwezens al duidelijk overleg over gehad. Of ik het even wilde opschrijven, wat de content zou zijn, wat de intentie zou zijn en de energie.

Ik ga een 5 weekse werken met Edelstenen en hun kristalwezens online geven.

In alle jaren dat ik vanuit mijn oude lijnen en wijsheid met de kristallen en hun wezens werk, heb ik veel kennis via de vertalingen doorgekregen.

Het activeren van kristallen, zuiveren, inzetten en vertalen. Welke stenen wat doen, hoe je ze in de grote lijnen herkent, aanvoelt en mee verbindt. Dus wat doen kristallen nu, welke zet je bij elkaar en welke het liefst niet? Hoe herken je dat ze nep of essentie loos zijn? Wat doet de maan met kristallen, hun vorm of kleur.

Daarnaast gaan we ook aandacht geven aan de kristalwezens. Hun favo deel, dat zal je begrijpen. 
Wat ze doen, waarom ze er zijn, hoe je met ze kan verbinden, waarom er bij sommige stenen wel en andere geen kristalwezens zitten en meer.

Ze zullen zelf deelnemen in de cursus, hun boodschappen en zichzelf naar voren schuiven.
Een waar magisch feestje!

Kristalwezens zijn grondig en hebben een heerlijke doe-energie. Ik was niet verbaast dat ze doorpakken.

Voel jij het al kriebelen? Laat het mij weten in de reacties onder dit blog en dan vertel ik je er snel meer over.

Ik heb dan voor jou, als lieve lezer van mijn nieuwsbrief een speciale aanbieding. 

Lieve groet, Carina

MEDIUM | LIFECOACH | KRISTALTOL

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: