tijgeroog Carina Lucassen
Charoiet_Carina_Lucassen

In alle jaren dat ik met stenen werk heb ik ze eigenlijk niet van mooie kwaliteit kunnen krijgen. En dan, zo ongelofelijk kloppend met de energie van deze tijd, komen ze op mijn pad. 

 

Jaren geleden stonden voor de start naar een nieuwe tijd. Toen dachten we: Yes! We kunnen niet wachten! Kom maar door!

Vanaf die tijd begon een reis van werken aan jezelf, oude patronen, blokkades en barrières doorbreken en de verbinding met jezelf hervinden.

Ups en downs, richting zien en haar totaal kwijt zijn, je ging en gaat door alle fases heen

Dat is zwaar en verre van makkelijk. Het voelt soms een eenzame, onbegrepen weg en wellicht vraag je je wel eens af: ben ik ooit klaar? Breek ik ooit door de angst heen? Zou het ooit lukken werkelijk vanuit overgave te gaan leven?

Dan komt deze krachtige paarse steen op je pad.

Charoiet heeft alles wat je op dit moment nodig hebt om in deze woelige tijd door barrières heen te breken. Zij is het zetje wat je net nodig hebt. Ze heeft de ‘full Monty’.

 

Zij is als een duidelijke, krachtige en strenge leraar voor diegene die serieus met zichzelf wil werken en verantwoording wil nemen voor zijn of haar leven. Die het echt zat is in rondjes te draaien.

Dan is zij de beste en krachtigste bondgenoot die je kan vinden.

 

Manifesteren van jouw pad is niet iets waarbij je achterover kan zitten wachten totdat het pardoes is ontstaan. Jij moet het máken, uitvoeren, naar toe bewegen. Dan stroomt alle energie uit de kosmos met je mee.

Charoiet is aardend, wat echt nodig is als je veel met ‘boven’ bezig bent. Juist als je je ingevingen wilt manifesteren in je leven moet je ze letterlijk zaaien in de aarde. Dat doe jij met beide benen op de grond. Om de perfecte energiestroom op gang te zetten verbindt ze je 3e oog met je kruin en nog hoger, je zielsster zodat alles wat nodig is van boven een open lijn heeft. Maar zo verbindt ze direct ook je 3e oog met je stuit en jouw aardster, om de fysieke energie van actie en passie te activeren. Zo ontstaat er een balans die richting en kracht geeft.

Ze helpt je af te stemmen op je eigen innerlijke leiding, zodat je kan leven vanuit een potentie.

Je zal merken dat als je dat kan, ingevingen en kansen als ‘onkruid’ uit de grond tevoorschijn komen.

Je innerlijke weten wijst jou de weg naar wat je hier te brengen hebt in dit leven. Daar zit de chemie van vervulling en geluk.

 

Vaak kan je struikelen over oude, vastgeroeste en soms pijnlijke patronen. Charoiet is een steen van de purperen straal. Een krachtige, helende energie. Ze zuivert en reinigt. Ook deze oude patronen zal ze zachtjes losweken zodat ze makkelijker los te laten zijn.

Om echt in je kracht te gaan staan, of te wel je eigen kracht te gaan voelen en gebruiken, moeten er noodzakelijke veranderingen plaatsvinden. Dat is spannend en deze steen helpt je het verzet ertegen op te geven. Ze verhoogt je energie zodat je kan putten uit een nieuw soort vertrouwen en daardoor dieper in je eigen innerlijke wereld kan duiken om te zien welk pad je loopt.

Deze groep helpt je onder de zware deken vandaan te kruipen en contact te maken de verborgen werelden waar jij mee bent verbonden.

Hun energie helpen je te begrijpen in welk proces je zit en dat je nog steeds stappen maakt, ook al voelt het als stilstand.

Dit kleine, paarse steentje is een maatje om over deze lastige hubbel heen te helpen. De barrières te doorbreken om weer grote stappen in vrije energie kan maken.

Zodat je met een zucht kan zeggen: he, he, die hebben we eindelijk doorbroken.

 

 

Lieve groet, Carina

PS. Als ze op voorraad is staat ze hier in de winkel: https://carinalucassen.nl/academy/product/charoiet/

 

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: