Stenen en kristallen vinden mij. 

Ik weet dat dit stom klinkt, maar zij schuiven letterlijk fysiek naar voren om door mij gezien te worden. Zo kunnen ze ook zichzelf een tijdje verstoppen, als ze wachten op een ander moment.

Zo is het ook gegaan met 2 puntjes Brazilianiet. Het is een erg zeldzame steen, die ik in alle jaren dat ik met kristallen werk, maar heel af en toe heb gehad. 2 puntjes hebben zich afzijdig gehouden en toen ik deze week een lade open deed lagen ze daar ineens in een doos. Dat betekent: het is tijd voor hun energie om te delen.

Op het eerste gezicht lijkt ze klein en nietig. Te klein om echt een verschil te maken. Maar dit kleine puntje draagt een bijzondere kracht.

Brazilianiet is verbonden met het moeder kristal en de oude beschaving van Atlantis. Deze verloren beschaving stond erom bekend dat zij de energie van kristallen combineerde met de energie van bewustzijn tot een kracht die wij sindsdien niet meer kennen. De mensen van Atlantis hadden de gave om met bewustzijn te kunnen manifesteren tot op zeer hoog niveau. 

Centraal in Atlantis stond een moeder kristal, welke ieder kristal voorzag van codes en kracht. Bij de val van Atlantis (door misbruik van deze gaven) zonk dit kristal in de diepten van de zee, waar de waterdraken haar nu beschermen en voor haar zorgen.

Deze kleine, groen gele puntjes, zijn verbonden met deze krachtige energie van manifestatie. Ze draagt de codes in haar dna. De lijnen gaan naar de oude witte velden van bescherming.

Haar energie vult je met het zelfvertrouwen van oude, vertrouwde, creatieve kennis. Zij zet je aan. Geeft je de kracht om het slachtoffer gevoel af te schudden. 

Je had het zelf allang voelt, het is tijd om jouw eigen ideeën een plek in de wereld te geven en slechts jouw eigen innerlijke weten als kompas te gaan gebruiken.

Atlantis viel door de misbruik van (eigen) macht en omdat deze puntjes met haar kristal en energie zijn verbonden, zullen ze steeds opnieuw vanuit jouw hart laten handelen en kiezen. De tijd van twijfel is voorbij, want de magie in de energie van Atlantis zat in de kracht van handelen. 

Brazilianiet maakt je weer verantwoordelijk voor jouw eigen leven en jezelf. Ze is een onderdeel van de grote shift naar het waterman tijdperk. 

Dit kleine puntje met giga kracht laat je jouw kansen grijpen en de oude creatieve energie tot leven komen.

Voel jij de oude herkenning met een van deze 2 puntjes? Stuur mij dan even een bericht. Ze staan namelijk (nog) niet in de webshop.

Lieve groet, Carina

SPIRITUALITEIT | LIFECOACH | KRISTAL TOLK

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.

Deel dit via: