Deze steen is een tastbare vertaling van mijn passie

  Een Chrysocolla hart Begin deze week schreef ik, naar aanleiding van een vraag, een stukje over mijn naam: Power coach. Ergens vind ik het diep in mij stom om een naam te geven aan iets wat gewoon bij mij hoort. Kracht. Ik ben een motor, ik zet mensen ‘aan’,...

Lees meer

Wat ben jij eigenlijk?

  Wat voor ‘naam’ moeten we eigenlijk aan je geven? Dat was de vraag die ik onlangs kreeg van degene die mij helpt met mijn zichtbaarheid op internet. Zij stelde voor: Spiritueel coach? Oke, als beelddenker heb ik dan meteen beeld. En die klopt totaal niet met...

Lees meer

Hoe ontstaat een kristallenbox?

  Kristallenboxen ontstaan vanzelf. Er dwarrelt een energie om mij heen, een kern. Soms is dat een steen, een emotie en soms is dat iets anders.   De kern werkt als een magneet. Zij trekt erbij aan wat nodig is om het een krachtig geheel te maken. Gisteren...

Lees meer

Waarom kies je niet?

  Mensen die mij langer kennen weten dat ik altijd roep: ‘Kies!’ Want als je eenmaal kiest dan komt er weer beweging, gaat alles weer stromen. Dat is wat ik altijd vertel.   En ook ik werd weer even met mijn neus op mijn eigen wijsheid gedrukt! Ik koos en...

Lees meer

Hoe leef je nou vanuit je blauwdruk?

    Heel regelmatig krijg ik de vraag: Hoe leef je nou vanuit je blauwdruk? Hoe doe je dat?  Wel, vandaag ontmoette ik een geweldig voorbeeld! Deze mooie vrouw opende een koffer met kleurtjes en rolde met liefde haar penselen uit op tafel. En toen gebeurde...

Lees meer

Wat? Weet jij jouw levensopdracht niet?!?

  We slaan weer eens door. Er is een nieuwe zoektocht geboren. Weet jij nu, op dit moment, wat jouw levensopdracht is? Wat is jouw blauwdruk en missie in dit leven? Of anders gezegd: Wat is jouw plan? Weet of zie je hem nog niet? Dat is niet goed. Althans dat is...

Lees meer

Dit jaar doen we het anders: haal er het beste uit

  Het einde van het jaar nadert en de aanvragen voor de jaarlegging stromen alweer binnen. Mijn leggingen zijn gedetailleerd en kloppend. Ze geven duidelijkheid in het proces waar je inzit en de richting die je op gaat. Over de periode die voor je ligt. Maar dit...

Lees meer

Leven vanuit je blauwdruk

  Aan het hoofd van een grote, ovale, houten tafel zit God. Hij strijkt eens even over zijn baard, terwijl hij ondertussen een vel papier van een stapel blauwdrukken trekt.  Oke, dus jij wil weer naar beneden. Ja zeg ik fier. Ik heb er zin in! God kijkt mij met...

Lees meer

Loslaten en Ontspannen

  Je moet het soms zo vaak horen: 'Laat het los!' Diep in je zelf weet je dat het nodig is, maar op de een of andere manier is loslaten helemaal niet zo simpel...  Waarom dan niet? Wat maakt loslaten zo moeilijk? En waarom zou je eigenlijk moeten loslaten? Laten...

Lees meer

Er komt iets beters

Ken je die momenten? Dat je heel erg lekker gaat, alles met je mee waait en je ineens dan weer plat onderuit gaat.  Gewoon pats boem. Daar lig je. Ik had ook zo’n week. En kom nu niet aan met dat ik negatief gedacht heb, want dat is niet zo. Ik heb mij een versuffing...

Lees meer

Voor jou!

Iedereen die in mei een persoonlijke kristallenbox met gesprek boekt, krijgt de cursus ‘kracht van stenen’ cadeau ♥