Hoe kies je een steen?

Hoe kies je een steen?

Hoe kies je een steen? Hoe weet je welke kristal bij je past en of dat is wat je nu nodig hebt? Dagelijks wordt mij wel de vraag gesteld: Welke steen past bij mij? Of welke steen heb ik nu nodig?

Lees meer
Wat stenen voor ons doen

Wat stenen voor ons doen

Mineralen hebben hun bewezen geneeskrachtige werking. Denk bijvoorbeeld aan de kracht van bepaalde plantensoorten, een evenzo lastig verklaarbaar fenomeen, maar inmiddels redelijk geaccepteerd door steeds meer mensen. 

Lees meer
Levenslessen, hoe dan?

Levenslessen, hoe dan?

Levenslessen, ik heb er genoeg gehad. Maar ik snapte hem niet. Tot dat hij nog een keer gepresenteerd werd. En snoeihard ook.

Lees meer
Versta jij het?

Versta jij het?

Versta jij wat het leven tegen je zegt? Welke richting op de kortste route is naar jouw plekje in dit leven zoals dat voor jou is bedoelt?

Lees meer
Voel jij je doelloos?

Voel jij je doelloos?

Een klant vroeg mij tijdens een gesprek: ik voel mij doelloos. Ik weet het niet meer. Wat moet ik doen? Wat ik wil lukt niet. Niets lukt. Ik wil in mijn kracht komen. Genieten. Maar er gebeurt niets. Wat ik ook doe. Laten we het ook even down to earth houden. Daar hou...

Lees meer
Fantoomkwarts

Fantoomkwarts

  Fantoomkwarts.   Is ze niet mooi? Het is eigenlijk een punt in een bergkristalpunt. De kern bestond al en daaroverheen heeft zich een andere punt gevormd. Bij sommige punten moet je goed kijken of zoeken om de fantoom te vinden. Bij deze niet. Je mag dwars...

Lees meer
Oude wijsheid

Oude wijsheid

  De kristallenbox Oude Wijsheid is af. Ze gaat op reis om haar kennis en kracht te delen.Terwijl ik haar vul met kracht en verbind met een hartslag, bedenk ik mij hoe vanzelfsprekend wij het allemaal vinden dat wijsheid en antwoorden in het universum liggen. Wat...

Lees meer