Levenslessen, hoe dan?

Levenslessen, hoe dan?

Levenslessen, ik heb er genoeg gehad. Maar ik snapte hem niet. Tot dat hij nog een keer gepresenteerd werd. En snoeihard ook.

Lees meer
Versta jij het?

Versta jij het?

Versta jij wat het leven tegen je zegt? Welke richting op de kortste route is naar jouw plekje in dit leven zoals dat voor jou is bedoelt?

Lees meer
Voel jij je doelloos?

Voel jij je doelloos?

Een klant vroeg mij tijdens een gesprek: ik voel mij doelloos. Ik weet het niet meer. Wat moet ik doen? Wat ik wil lukt niet. Niets lukt. Ik wil in mijn kracht komen. Genieten. Maar er gebeurt niets. Wat ik ook doe. Laten we het ook even down to earth houden. Daar hou...

Lees meer
Fantoomkwarts

Fantoomkwarts

  Fantoomkwarts.   Is ze niet mooi? Het is eigenlijk een punt in een bergkristalpunt. De kern bestond al en daaroverheen heeft zich een andere punt gevormd. Bij sommige punten moet je goed kijken of zoeken om de fantoom te vinden. Bij deze niet. Je mag dwars...

Lees meer
Oude wijsheid

Oude wijsheid

  De kristallenbox Oude Wijsheid is af. Ze gaat op reis om haar kennis en kracht te delen.Terwijl ik haar vul met kracht en verbind met een hartslag, bedenk ik mij hoe vanzelfsprekend wij het allemaal vinden dat wijsheid en antwoorden in het universum liggen. Wat...

Lees meer
Ik weet het niet meer: je stuurloos voelen

Ik weet het niet meer: je stuurloos voelen

  Ik weet het niet meer: je stuurloos voelen “Ik weet het niet meer, ik voel me stuurloos,” heb ik in het verleden regelmatig geroepen. Oh wat vond ik het altijd verschrikkelijk als ik daar weer eens middenin zat. Ik ben een vrouw van duidelijkheid, roep ik...

Lees meer
In je kracht

In je kracht

  In je kracht, wat afgezaagd...   Het is best bijzonder hoe de synchroniciteit werkt. Heb jij wel eens gevraagd om inzichten? Duidelijkheid in je weg en welke kant je op moet? Ik deed het onlangs. Eigenlijk is het totaal overbodig, want de antwoorden liggen...

Lees meer
Hoe manifesteer je met edelstenen?

Hoe manifesteer je met edelstenen?

  Een veel gestelde vraag. De meeste edelstenen worden gekocht vanuit een verlangen naar duidelijkheid, richting en kracht. Hulp in een moeilijke tijd, bij verandering of juist helderheid krijgen in een keuze. Dus hoe moet ik formuleren wat ik graag wil om het...

Lees meer
Deze steen is een tastbare vertaling van mijn passie

Deze steen is een tastbare vertaling van mijn passie

  Een Chrysocolla hart Begin deze week schreef ik, naar aanleiding van een vraag, een stukje over mijn naam: Power coach. Ergens vind ik het diep in mij stom om een naam te geven aan iets wat gewoon bij mij hoort. Kracht. Ik ben een motor, ik zet mensen ‘aan’,...

Lees meer
Wat ben jij eigenlijk?

Wat ben jij eigenlijk?

  Wat voor ‘naam’ moeten we eigenlijk aan je geven? Dat was de vraag die ik onlangs kreeg van degene die mij helpt met mijn zichtbaarheid op internet. Zij stelde voor: Spiritueel coach? Oke, als beelddenker heb ik dan meteen beeld. En die klopt totaal niet met...

Lees meer