Fantoomkwarts

  Fantoomkwarts.   Is ze niet mooi? Het is eigenlijk een punt in een bergkristalpunt. De kern bestond al en daaroverheen heeft zich een andere punt gevormd. Bij sommige punten moet je goed kijken of zoeken om de fantoom te vinden. Bij deze niet. Je mag dwars...

Lees meer

Oude wijsheid

  De kristallenbox Oude Wijsheid is af. Ze gaat op reis om haar kennis en kracht te delen.Terwijl ik haar vul met kracht en verbind met een hartslag, bedenk ik mij hoe vanzelfsprekend wij het allemaal vinden dat wijsheid en antwoorden in het universum liggen. Wat...

Lees meer

Ik weet het niet meer: je stuurloos voelen

  Ik weet het niet meer: je stuurloos voelen “Ik weet het niet meer, ik voel me stuurloos,” heb ik in het verleden regelmatig geroepen. Oh wat vond ik het altijd verschrikkelijk als ik daar weer eens middenin zat. Ik ben een vrouw van duidelijkheid, roep ik...

Lees meer

In je kracht

  In je kracht, wat afgezaagd...   Het is best bijzonder hoe de synchroniciteit werkt. Heb jij wel eens gevraagd om inzichten? Duidelijkheid in je weg en welke kant je op moet? Ik deed het onlangs. Eigenlijk is het totaal overbodig, want de antwoorden liggen...

Lees meer

Hoe manifesteer je met edelstenen?

  Een veel gestelde vraag. De meeste edelstenen worden gekocht vanuit een verlangen naar duidelijkheid, richting en kracht. Hulp in een moeilijke tijd, bij verandering of juist helderheid krijgen in een keuze. Dus hoe moet ik formuleren wat ik graag wil om het...

Lees meer

Deze steen is een tastbare vertaling van mijn passie

  Een Chrysocolla hart Begin deze week schreef ik, naar aanleiding van een vraag, een stukje over mijn naam: Power coach. Ergens vind ik het diep in mij stom om een naam te geven aan iets wat gewoon bij mij hoort. Kracht. Ik ben een motor, ik zet mensen ‘aan’,...

Lees meer

Wat ben jij eigenlijk?

  Wat voor ‘naam’ moeten we eigenlijk aan je geven? Dat was de vraag die ik onlangs kreeg van degene die mij helpt met mijn zichtbaarheid op internet. Zij stelde voor: Spiritueel coach? Oke, als beelddenker heb ik dan meteen beeld. En die klopt totaal niet met...

Lees meer

Hoe ontstaat een kristallenbox?

  Kristallenboxen ontstaan vanzelf. Er dwarrelt een energie om mij heen, een kern. Soms is dat een steen, een emotie en soms is dat iets anders.   De kern werkt als een magneet. Zij trekt erbij aan wat nodig is om het een krachtig geheel te maken. Gisteren...

Lees meer

Waarom kies je niet?

  Mensen die mij langer kennen weten dat ik altijd roep: ‘Kies!’ Want als je eenmaal kiest dan komt er weer beweging, gaat alles weer stromen. Dat is wat ik altijd vertel.   En ook ik werd weer even met mijn neus op mijn eigen wijsheid gedrukt! Ik koos en...

Lees meer

Hoe leef je nou vanuit je blauwdruk?

    Heel regelmatig krijg ik de vraag: Hoe leef je nou vanuit je blauwdruk? Hoe doe je dat?  Wel, vandaag ontmoette ik een geweldig voorbeeld! Deze mooie vrouw opende een koffer met kleurtjes en rolde met liefde haar penselen uit op tafel. En toen gebeurde...

Lees meer