Blauwdruk Inzicht Kaarten

Inzicht kaarten geven je kleine aanmoedigingen die je iedere dag een steuntje in de rug geven. Zo kun je deze kaarten gebruiken: voor het extra beetje motivatie wat je misschien nodig hebt, dat steuntje om een keuze te maken of dichter tot jezelf te komen.

 

Deze Blauwdruk Inzicht kaarten geven je inzicht over bepaalde vragen of situaties die jou bezig houden. Ze zijn een steuntje om nog beter naar je hart te luisteren, de weg van je ziel te volgen en te leven vanuit jouw blauwdruk.

In de drukte van alles en onzekerheid, is het soms moeilijk dat zachte stemmetje van je intuïtie te horen.  Het wordt ondergesneeuwd door de luidere waarschuwingen van je hoofd.

Vaak vragen we om inzichten, terwijl onze intuïtie de antwoorden al heeft. Je intuïtie is de stem van je ziel. Je ziel geeft antwoord in de vorm van synchroniciteit die door de kaarten als communicatiemiddel vertaald wordt naar een inzicht voor jou. Kaarten zijn een tastbare vertaling van wat je hart zegt. 

 

Trek een kaart uit deze bijzondere set van 20 kaarten en laat je verrassen…

Wanneer je je openstelt, zal jouw ziel met jou gaan communiceren over jouw innerlijke levensdoel, je blauwdruk. Het leven zal dan anders voelen, meer stromen, jou een gevoel van thuiskomen geven en een doel om te delen met de wereld om je heen.

De kracht van stenen

Stenen, kaarten en de wijsheid van het universum geven mij altijd het vertrouwen en de kracht om welke situatie of uitdaging in mijn leven aan te gaan. De energie van de aarde, de sterren en jouw hart komen samen, om jouw inzichten en richting te geven zodat je leven op een lijn komt met jouw innerlijke levensdoel.

De stenen helpen met hun unieke kracht en energie. Ze raken dingen in jou aan en zetten het op de achtergrond in beweging als een steuntje in de rug. Bij deze kaartenset zit een Seleniet lichtje. Licht is wat wij zijn, wat wij verspreiden en letterlijk zicht geeft op jouw pad. Maar ook een manier om je te verbinden met de kosmos op het moment dat je alle energie wilt verbinden op zoek naar antwoorden.

Seleniet is een zachte, reinigende energie. Ze staat bekend als een engelensteen. Door het lichtje aan te steken nodig je de engelen uit om te helpen inzichten te krijgen en veranderingen te maken in je leven.

Ook zit er een eigen persoonlijke steen bij. Deze voegt zich met jouw energie, versterkt de communicatie met jouw innerlijke weten, met je hart. Het is jouw steen van verbinding met jezelf, de aarde en de kosmos.

Het is mijn levensopdracht jou te inspireren vertrouwen te hebben in jouw eigen, unieke blauwdruk. Op de fluisteringen van jouw hart, want daar vind je de meest belangrijke antwoorden.

 

Deze kaartenset bestaat uit:

  • 20 Blauwdruk kaarten, elk uniek met een eigen inzicht
  • Seleniet kaarsje
  • Persoonlijk op jou afgestemde steen
  • Boekje met bijzondere rituelen, klein en fijn om zelf te doen
  • Dit alles in een mooie box

 

Bestel jouw Blauwdruk Inzicht kaarten

In mijn webshop bestel je de kaartenset. Heb je nog vragen? Bijzondere wensen? Laat het me weten en mail me op info@carinalucassen.nl

Bestel de kaartenset HIER

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.