Jouw persoonlijke begeleiding naar zelfvertrouwen en balans

Ben je op zoek naar jouw weg?

Hoe je in balans kunt blijven ook al is het even roerig en stormachtig?

Of zoek je juist meer antwoorden om weer grip te krijgen op je leven?

Mijn life-coaching is gebaseerd op mijn ervaring en het tussen de regels door kunnen lezen en de essentie boven water halen.

De coaching is beproefd, hands-on, direct toepasbaar, down to earth, en verandert je leven en de manier van kijken.  Niet volgende week, niet volgend jaar, maar meteen tijdens ons gesprek, direct en nu.

Je hoeft er niets vooraf, voor te doen. Alles komt altijd op het juiste moment, want toeval bestaat niet. Kruist dit je pad, dan ben je klaar voor een andere stap. Want toeval bestaat niet. Dit is hoe synchroniteit werkt.

Ik geef je verlangen een vorm. De zoektocht een richting. Als je wilt thuiskomen bij zichzelf.

Geluk zit niet in geld of spullen. Het is handig maar heft het verlangen en zoeken niet op. Ik help je op een pad waar je zelf nog niet eerder op terecht gekomen zouden zijn, door je te inspireren, uit te nodigen naar jezelf en voor jezelf te kiezen.

Down to earth, in het hier en nu met voelbaar resultaat, in het dagelijks leven.

Dat doe ik door je uit te leggen hoe natuurwetten werken. Door jou de eenheid in alles te laten zien. Dat wij geen losse individuen zijn met een carte blanche, maar dat er wel degelijk een doel is in dit leven verbonden met talenten en gaven. Dat je hart niet zomaar een spier is, maar een bijzonder orgaan en dat wij steeds meer ontdekken over het veld.
Simpel weg er ligt een soort van plan een blauwdruk, net zo uniek als je vingerafdruk. Dat is een weg, een pad, een avontuur dat bij jou past.

Stenen helpen de balans in jezelf weer te herstellen waar die onderweg is kwijt geraakt. Door jou te laten zien dat er echt wel een eenheid is waar wij een onderdeel van zijn, kun je vertrouwen hebben dat er wel informatie in die vingerafdruk is meegekomen. En dat het universum daarop reageert.

Ga het geheel meer overzien en ontdek de eenheid. Maan, astrologie, wetenschap, natuur, seizoenen, talenten, gaven, dan kun je vertrouwen hebben in de vangrail van je pad.

En leven vanuit jouw eigen richting geeft kracht. Zelfvertrouwen, vitaliteit, passie en rust.

De kristallenbox is meestal het middelpunt van de begeleiding, maar dat hoeft niet per se. Dit mag ook een stenenset zijn of helemaal niets.

Na afloop ontvang je van mij een mooi boekje met een samenvatting van de oefeningen en wat we hebben gedaan.

 

Bestel jouw persoonlijke begeleiding hier