Jouw persoonlijke begeleiding naar zelfvertrouwen en balans

Ben je op zoek naar jouw weg?

Hoe je in balans kunt blijven ook al is het nu roerig en stormachtig?

Of zoek je juist meer antwoorden om weer grip te krijgen op je leven?

Mijn life-coaching is gebaseerd op mijn ervaring en het tussen de regels door kunnen lezen en de essentie boven water halen. Naast praktijk ervaring heb ik ook opleidingen coaching, mindfulness based cognitieve therapie, oplossingsgerichte therapie en systeem coaching gedaan. 

Ik help je als een baken, een vertaler van oude levenswijsheden naar jouw leven. Ik help jou de poorten open te zetten in jezelf naar sterke verbindingen met de magie en kracht in jou zelf. Het is tijd voor jouw forgotten skills…

De coaching is daarom beproefd, hands-on, direct toepasbaar, down to earth, en verandert je leven en de manier van kijken. Niet volgende week, niet volgend jaar, maar meteen tijdens ons gesprek, direct en nu.

Het zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen en daardoor weer stevig in je schoenen staat. Je zal meer energie, zelfvertrouwen, plezier, veerkracht en vitaliteit in je leven krijgen.

Ieder traject is maatwerk, want ieder mens is uniek. Aan de hand van een (gratis) intakegesprek stellen we het doel vast. Je hoeft er niets vooraf voor te doen. Alles komt altijd op het juiste moment, want toeval bestaat niet. Kruist dit je pad, dan ben je klaar voor een andere stap. Want toeval bestaat niet. Dit is hoe synchroniciteit werkt.

Ik geef je verlangen een vorm. De zoektocht een richting als je wilt thuiskomen bij jezelf.

Down to earth, in het hier en nu met voelbaar resultaat, in het dagelijks leven.

Tijdens ons gesprek bekijken we wat je wensen voor de toekomst zijn en wat jij nodig hebt om dat te bereiken. Dat doe ik door jou de eenheid in alles te laten zien. Dat wij geen losse individuen zijn met een carte blanche, maar dat er wel degelijk een doel is in dit leven verbonden met jouw talenten en gaven. Dat je hart niet zomaar een spier is. Ook al heb je soms door ervaringen in je leven even geen zicht meer op je eigen kracht. ♥

Door jou te laten zien dat er echt wel een eenheid is waar wij een onderdeel van zijn, kun je vertrouwen hebben dat er wel informatie in die vingerafdruk is meegekomen. En dat het universum daarop reageert. Stenen kunnen helpen de balans in jezelf weer te herstellen waar die onderweg is kwijt geraakt.

En leven vanuit jouw eigen richting geeft kracht. Zelfvertrouwen, vitaliteit, passie en rust.

Na afloop ontvang je van mij een mooi boekje met een samenvatting van de oefeningen en wat we hebben gedaan.

 

Bestel jouw persoonlijke begeleiding hier

Wil je eerst even kennismaken? Dat kan zeker! Of misschien voel je meer voor een korter gesprek?  Klik hier als je meer wilt weten.

Wil je meer?

Meld je aan voor mijn wekelijkse nieuwsbrief vol tips, kristal vertalingen en magie! Met iedere week een blik vooruit met de kristalwezen Forecast.